Absinthe 0.1.2-2 disponibil, rezolva unele probleme

   Acum cateva minute p0sixninja a publicat pe contul sau de pe Twitter un link catre o noua versiune a programului de jailbreak Absinthe. Aceasta versiune are probabil rolul de a rezolva problemele cu eroarea Error Establishing Database Connection pentru ca deocamdata acesta a fost singurul lucru care nu a functionat in cadrul acestui proces. P0sixninja nu a specificat pe contul sau ce rezolva aceasta versiune si nici nu a specificat daca toti cei care au facut deja jailbreak trebuie sa ruleze aceasta versiune a programului asa ca o rulati doar daca vreti.

   Puteti descarca noua versiune a Absinthe pentru Mac OS X de aici iar un tutorial de jailbreak aveti aici.

19 COMENTARII

  1. Off topic: Daca am iOS 5.0.1 si apare intre timp iOS 5.1 si eu vreau sa-i dau restore (nu update), imi instaleaza 5.1 sau tot ce aveam adica 5.0.1?

  2. nu merge jailbreak peste versiunea anterioara , programul recunoaste jailbreakul absinthe anterior si nu te lasa sa faci peste !!!

  3. @zaone..cum refac jb pe ip4 cu redsnow 9.b4?..adk vreau daor sa rezolv problema cu ibooks..nu sa reinstalez cydia sau alt program din cydia…vreau doar sa refac jb..cum fac?

  4. dar eu nu aveam tethered pe iphone 4 ..am facut update la 5.0.1 si dupa am fct jailbreak cu redsnow b1…pot instala corona daca am facut direct untether?

  5. Cred ca baietii au baut absint si bere corona in cantitati mari in timpul dezvoltarii jailbreakului. Saone nu au specificat de unde provine numele ?

  6. Merge pe iP4S, nu merge pe iPad 2.
    Se incarca Absinthe, sau ma rog apare iconita, cind apas iconita imi da raspunsul ca site-ul nu e disponibil.
    Dupa 2-3 incercari am sters iconita, dar dupa ce rulez iar programul in Mac nu mai apare iconita in iPad.