Prima Pagina Apple Video: Bill Gates vorbeste despre relatia sa cu Steve Jobs si ultima...

Video: Bill Gates vorbeste despre relatia sa cu Steve Jobs si ultima lor intalnire

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jjfIwaRgRds[/youtube]

   Desi Steve Jobs si Bill Gates au avut destule perioade tensionate in anii in care s-au cunoscut, cei doi au reusit sa construiasca doua dintre cele mai mari companii de pe glob si au reusit sa pastreze o relatie de prietenie destul de puternica. Steve Jobs l-a atacat pe Bill Gates in repetate randuri acuzandu-l ca a furat unele elemente ale Mac OS X cand a construit Windows insa intre ei a existat o relatie de prietenie care le-a permis sa discute aspecte din viata familiala sau chiar din viata profesionala desi ambii au condus pentru multi ani de zile companii care sunt concurente pe piata IT.

He and I always enjoyed talking. He would throw some things out, you know, some stimulating things. We’d talk about the other companies that have come along. We talked about our families and how lucky we’d both been in terms of the women we married. It was great relaxed conversation. Well, it’s very strange to have somebody who’s so vibrant and made such a huge difference and been … kind of a constant presence, to have him die. It makes you feel like, ‘Wow, we’re getting old.’ I hope I still have quite a bit of time for the focus I have now, which is the philanthropic work. And there’s drugs we’re investing in now that won’t be out for 15 years — malaria eradication, I need a couple of decades here to fulfill that opportunity. But, you know, it reminds you that you gotta pick important stuff, because you only have a limited time.

   Din clipul video de mai sus aflati putin despre munca filantropica pe care Bill Gates o face in ziua de astazi dar si cateva lucruri interesante despre relatia sa cu Steve Jobs si ultima lor intalnire.

 • Boros Geza

  Toata Stima

 • 4motion

  Tot respectul pentru oameni care se mai gandesc si la ceilalti,a donat zeci de miliarde $$$ si continua sa o faca in continuare,nu ca alti care se mandresc cu cifrele impresionante de sute de miliarde de $$$ dar care nu doneaza un cent.
  Numai in Romania Bill Gates a donat aproape 100 mil de $$$,omul isi traieste viata si bravo lui ca se mai gandseste si la cei mai nevoiasi.

 • Domnul Avocat

  Nu mă mir ! El câștiga peste 6000$/ min !

 • Volt

  Si ce daca castiga atata?e obligat sa ii dea la saraci?e unul dintre putinii oameni care nu au fost modificati de bani si de puterea,de nevoia de a avea din ce in ce mai mult.Un om extraordinar,totata admiratia mea pentru el.

 • Tiberiu Lucescu

  Darnicia e direct proportionala cu venitul tau: in Biblie zice sa dai 10%, indiferent ca faci 60000 $/minut sau 1leu/ora!:) Important e sa dai bucuros!:)

 • 4motion

  neant-o bill asta a donat 28 miliarde de $,cu siguranta a depasit cu mult cei 10%:)

 • KFF

  In ce Biblie scrie asta ?

  In Biblia Fiscala sau care ?

 • 4motion

  In Biblia avarilor KFF,asa spune sa nu dai nici un cent,doar sa te lauzi cu ei si sa ii pui la saltea..

 • KFF

  Stii ca in Africa exsta oameni desculti care merg pe jos kilometri ?

  Nu ti-e jena cand alimentezi masina ta cu benzina sa mergi pana la colt sa iti iei tigari cu 3 euro pachetul , bani cu care un african ar manca 2 saptamani ?

 • 4motion

  Nu imi e jena,ca nu fumez,de la clk 200 kompressor am trecut la smart fortwo 599,benzina e scumpa de imi sar ochii din orbite cand vad ca de 100 de lei bag 17l,nici un plin de smart,de multe ori las si smartul acasa merg cu autobuzul si tot asa.
  Daca as avea bani cu siguranta as ajuta si pe alti,si ajut ori de cate ori pot,cu un ban,cu o haina veche,cu ce pot si eu,dar cum nu am ca alti din belsug deabea imi duc zilele pe zi ce trece,pe cand unii strang sute de miliarde de $$$ si nu doneaza un cent stimabile,vezi tu care e diferenta?

 • Vasi

  Și daca ar dona …ce? Cu ce s-ar schimba situatia pe glob? Cu ce sunt vinovați unii că sunt deștepți și știu sa faca bani? Si de unde ideea stupidă că dacă ai trebuie să și dai, neapărat? Dai daca te simti ok cand o faci sau dacă ai interese, ca Becali. Dar dacă nu o faci, nici nu ajungi in iad…nici nu e vreo problema. Cei care invocă si ovaționeaza donațiile masive de miliarde de dolari (chiar…cine a beneficiat de ei si cum s-au simtit in economie?) nu se gandesc la muritorii de foame ci probabil mai mult la ei insisi… si-ar fi dorit si ei sa primeasca moca o mica donatie… Respect oamenii care dau si ajuta, dar ii respect maxim pe cei care stiu sa faca bani pe inteligenta lor, indiferent daca ajuta sau nu pe cineva…