Un website american iti permite sa testezi tableta iPad timp de 30 de zile inainte de a o achizitiona

The New iPad

  Majoritatea dintre noi si-ar dori sa aiba in Romania posibilitatea de a testa un gadget inainte de a il achizitiona insa din pacate nu prea putem face acest lucru. Americanii au de cateva luni posibilitatea testa aproape orice fel de produse inainte de a le achizitiona deoarece un website numit YBUY pune la dispozitia clientilor aproape orice gadget iar utilizatorii il pot testa timp de 30 de zile dupa care se pot decide daca il cumpara sau nu. Pentru posibilitatea de a testa produsul inainte de a il achizitiona trebuie platita suma de 25$ insa eu spun ca ea este fara indoiala meritata.

MANHATTAN BEACH, Calif., March 15, 2012 /PRNewswire/ –  Have you been thinking about purchasing Apple’s new iPad, but not quite sure you are ready to make the investment? Wouldn’t it be nice if you had a little extra time, in the comfort of your own home, to test drive the new state-of-the-art mobile device before fully committing to buy it? YBUY, the new try-before-you-buy online subscription service, announced today that it will be carrying Apple’s third generation iPad, starting today at www.ybuy.com.

  Serviciul este disponibil in SUA de ceva vreme si recent a adaugat tableta iPad in portofoliu asa ca potentialii clienti pot testa produsul inainte de a il cumpara. Cred ca asemenea servicii sunt extrem de bune deoarece permit utilizatorilor sa testeze un produs cat se poate de bine inainte de a il cumpara si cred ca multa lume ar ajunge sa nu cheltuiasca bani aiurea pe produse de care nu are nevoie. Din pacate in Romania nu cred ca vom vedea asa ceva prea curand dar speranta moare ultima.