Prima Pagina Cosmote Cosmote lanseaza prima cartela prepay care ofera minute internationale catre retelele mobile...

Cosmote lanseaza prima cartela prepay care ofera minute internationale catre retelele mobile din Europa

  Dupa anuntul de ieri privind lansarea serviciului de plati online cei de la Cosmote revin astazi si anunta lansarea, in premiera in Romania, unei cartele prepay care ofera minute internationale catre retelele mobile din Europa si nu numai. XPAND se numeste noua optiune si ea include 75 de minute nationale si internationale catre retele de telefonie mobila din Romania si Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Israel şi către reţele fixe din Uniunea Europeană, SUA, Canada şi Israel.

COSMOTE România lansează Xpand, prima extraopţiune pentru cartela preplătită care include minute naţionale ce pot fi utilizate şi către reţelele mobile din şase ţări din Europa, oferind clienţilor posibilitatea de a fi mai aproape de cei dragi plecaţi în străinătate. În plus, clienţii pot activa ON TOP-ul Xtra peste noua extraopţiune, primind mai multe beneficii la un preţ foarte accesibil.

Astfel, COSMOTE România introduce extraopţiunea Xpand disponibilă pentru toţi utilizatorii Cartelei COSMOTE, oferind 75 de minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile, 75 de SMS-uri naţionale, 75 MB pentru trafic de date, 3.000 de minute,SMS-uri în reţeaua COSMOTE şi minute către reţeaua fixă Romtelecom. Minutele internaţionale pot fi folosite pentru a vorbi către reţele mobile din Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Israel şi către reţele fixe din Uniunea Europeană, SUA, Canada şi Israel. Extraopţiunea Xpand este disponibilă pentru doar 5 euro pentru orice cartelă COSMOTE, poate fi activată de două ori pe lună şi are valabilitate de o lună.

  Desigur ca optiunea XPAND nu ofera doar minutele internationale deoarece pentru cei 5 euro platiti pe ea primiti si 75 MB trafic de internet plus 3000 de minute/SMS-uri in reteaua Cosmote si Romtelecom. Mai mult decat atat aveti disponibila si optiunea ON TOP Xtra care pentru 1 euro va ofera:

De asemenea, extraopţiunea Xpand este completată de opţiunea On top Xtra care oferă pentru doar 1 euro: 50 de minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile care, de asemenea, pot fi utilizate către reţelele mobile din Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Israel şi către reţelele fixe din Uniunea Europeană, SUA, Canada şi Israel plus 50 MB trafic de date şi 2.000 de minute, SMS-uri în reţeaua COSMOTE şi minute în reţeaua fixă Romtelecom.

  Partea proasta este ca oferta celor de la Cosmote este disponibila numai timp de 2 saptamani intre 12 si 26 aprilie deci ar trebui sa va grabiti si sa le activati.

UPDATE: Se pare ca Orange au fost cei care au lansat primii optiuni prepay cu minute internationale catre retele mobile si mai multe gasiti aici.

Thanks to iVlad.

 • iVlad

  Are si Orange ceva cu 7€ 100minute nationale si internationale catre mobil+minute in retea, trafic etc.
  http://www.orange.ro/prepay/oferte-speciale/oferta-prepay-baza-ro.html

 • Mircea.G

  La orange: Cu optiunea Permis de vacanta aveti in roaming, in UE, Elvetia si Moldova 15min+15SMS+1MB, cu 5,21EUR (TVA inclus). Activati optiunea la 456 sau *100#

 • dar la cosmote la oferta asta ai 75 minute nationale SI 75 mesaje nationale sau ai 75 minute SAU mesaje ??
  si pentru inca 1 euro se adauga numa 50 minute ? fara mesaje ?

 • andrei31

  Eu la Orange am avut am activat anul trecut prin noiembrie oferta cu min internationale pe mobil de Orange.
  Dar bine ca raspunde si cobcurenta…ca ne face bine noua utilizatorilor

 • Ana-Maria

  Dar daca activez acum o cartela nu mai este disponibila extraoptiunea Xpand???:(

 • inexact

  daca sunt cica minute internationale pe mobil, atunci ar trebui sa fie in toata UE si nu numai unde au chef astia sa ofere in SUA, Canada si Israel!