Tutorial: Jailbreak iPhone 4S si iPad 2 pe iOS 5.0/5.0.1 folosind redsn0w(Windows, Mac)

  Acum cateva saptamani de zile cei de la Dev Team au lansat o versiune a redsn0w care facea untethered jailbreak terminalului iPhone 4S si tabletei iPad 2, actualizandu-si practic software-ul cu exploit-urile din Absinthe. Pana atunci redsn0w facuse jailbreak oricarui iDevice, in afara acestora doua, dar acum este posibil sa il utilizati si pentru acest task. Tutorialul acesta se aplica numai pentru iPhone 4S si iPad 2, procedura de jailbreak fiind diferita de cea pentru restul iDevice-urilor.

Pasul 1

Descarcati cea mai recenta versiune a redsn0w de aici.

Pasul 2

Conectati iDevice-ul la calculator si deschideti redsn0w.

Pasul 3

Apasati butonul jailbreak si redsn0w va incepe sa implementeze exploit-ul.

Pasul 4

Pe terminal veti avea afisat meniul de instalare al unui profil, instalati acel profil, nu introduceti vreo parola ci apasati doar butonul Next din partea dreapta sus si la final apasatu butonul Done.

Pasul 5

Dupa ce redsn0w va afiseaza mesajul de mai sus mergeti in Settings>General>Network>VPN si setati pe ON VPN-ul. Exista posibilitatea ca dupa setarea pe on sa primiti o eroare. Apasati Ok si setati VPN-ul pe On din nou.

redsn0w va implementa jailbreak-ul, deci exista posibilitatea ca eroarea sa va apara din nou. In acest caz setati VPN-ul pe On pentru a treia oara si ecranul ar trebui sa se faca negru iar jailbreak-ul ar trebui sa fie implementat.

  Acesta este intreg procesul, dupa terminarea lui aveti un iPhone 4S sau o tableta iPad 2 care sunt untethered jailbroken.