Prima Pagina Android Un nou tip de malware pentru Android taxeaza utilizatorii pentru descarcarea aplicatiilor...

Un nou tip de malware pentru Android taxeaza utilizatorii pentru descarcarea aplicatiilor gratuite

  Stiti cu totii ca Android-ul are probleme cu malware-ul care afecteaza utilizatorii si stiti cu totii ca asemenea malware poate fi extrem de periculos. Android.Opfake se numeste acest malware, el plimba utilizatorii printr-o serie de magazine de aplicatii false, iar la final ei ajung sa plateasca pentru aplicatii care in mod normal sunt gratuite. Cei de la Symantec explica intregul proces si in felul acesta va puteti face o idee cu privire la ceea ce se ascunde in spatele unui Google Play aparent scapat de sub control de Google.

  Nici App Store-ul celor de la Apple nu este plin de aplicatii premium, insa acolo achizitionarea unei aplicatii care nu face ceea ce se spune in descriere poate fi inversata de catre Apple la cererea voastra. Nici App Store, nici Google Play nu sunt perfecte, insa in cazul magazinului de aplicatii pentru Android exista mult mai multe probleme si din pacate acolo chiar nu aveti cui sa va plangeti deoarece Google nu isi protejeaza magazinul la fel de bine precum Apple.

 • MaximMike

  Inca un dezavantaj al Androidului. Pacat…

 • Adrian

  Încă un motiv sa vedeți cat de posircar e androidul … Aviz baietilor care critica iOS si iPhone-ul

 • Seby

  Supermario exprima-te complet ca numai tu intelegi ce ai vrut sa spui in tp ce critici pe altii..

 • Cosmin

  @Adrian: Nimeni nu critica iOS-ul sau iPhone-ul pentru partile bune care le are ci pentru acelea care trebuie imbunatatite. Ai vazut pe cineva plangandu-se de build quality la iPhone sau de display? Nici eu 🙂

 • Marcel

  Aplicatia nu e in in Play Store. Nu ai inteles nimic din articolul ala 🙁
  Sunt site-uri care copiaza play store.