Prima Pagina Apple Apple si cele numai 8 MacBook Pro Retina Display trimise in Marea...

Apple si cele numai 8 MacBook Pro Retina Display trimise in Marea Britanie pentru un singur magazin

Conform unei publicatii din Marea Britanie, angajatii magazinului Regent Store au facut un lucru destul de ciudat cu cateva MacBook Pro Retina Display pe care le-au primit de la Apple. Se pare ca 8 MacBook Pro Retina Display au fost trimise de Apple catre magazinul din Londra, dispozitivele urmand a fi puse in display-urile locatiei pentru a fi prezentate vizitatorilor. “Neintelegand” mesajul companiei, angajatii au vandut toate cele 8 produse unor clienti si astfel magazinul a ramas fara niciun astfel de Mac pentru a fi prezentat celor care intra si cer informatii in legatura cu el.

But it certainly is true that the company has focused on the US to a certain extent. The Regent Street Apple store in London was the only one in Britain to be shipped any of the new MacBook Pros at all. It only received eight, which were supposed to be used as display units but were accidentally sold to members of the public. Someone got in a lot of trouble for that. You can run the best logistics operations in the world, but cock-ups still happen

Vreti sa stiti partea cu adevarat interesanta? In intreaga Anglie Apple ar fi trimis doar 8 MacBook Pro Retina Display pentru magazinele sale. Imi vine greu sa cred ca informatia este adevarata, insa pana una alta doar ea exista.

 • Ovi

  LoL, am fost la ei, destul de maricel, chiar asa aiuriti? Hmmm…. presupun ca nu e chiar 100% adevarat… sau putin “deformata” informatia….

 • Andu

  Capitala cui:))?

 • Octavian

  Ma asteptam ca aceste unitati sa fie pentru Romania .. dar Anglia? uat da faac? nu cred. 🙂

 • razvanrazy

  Nu este adevarat. Am un prieten in anglia care a fost in ziua imediat dupa lansare intr-un apple store in Londra si erau si expuse si se si vindeau.

 • Mihai

  Zaoane, nu uita ca Apple a vandut in anul 2011 acelasi numar de ipaduri cate computere au vandut in 24 de ani de existenta.

  La calculatoare sunt vanzari slabe. Cat mai e cota lor mondiala, au sarit de 3%?

 • Dan

  Capitala Londrei.. :))

 • Ovi

  Da, la anvergura magazinului de pe Regent St. Nu cred sa fi fost doar 8…

 • Alain

  Capitala londrei:))

 • PegasosII

  Ca exemplu eu cand am cumparat Macbook meu in 2008 tot așa am patit ,la acel magazin nu aveau alte macuri decat cele expuse si a trebuit sa astept doua zile pana a ajuns unul siiglat

 • Drewas

  Eu am fost in alt magazin, nu cel de pe Regent St si aveau 6 expuse. Diferenta dintre RT si celalalt fara nu este foarte mare. Greu se observa diferenta

 • KFF

  Magazinul de pe Regent (nu Reagent :)) St . este magazinul cu cele mai mari vanzari per sq/ft din Londra . Greu de crezut ca erau doar 8 bucati , atat timp cat in San Francisco era o coada la intrarea in Apple Store de cateva zeci de persoane care vroiau MB Pro Retina .

  Poate o problema de logistica , who knows ?