Flashr – carcasa care te anunta prin flash-uri cand ai un mesaj necitit sau un apel ratat(Video)

6

  Direct de pe taramul kickstarter am astazi pentru voi un nou proiect numit Flashr care este in esenta o carcasa ce va anunta prin flash-uri atunci cand aveti un mesaj necitit sau un apel ratat. Aplicatia se foloseste de sistemul de alerte prin LED si de flash LED-ul iDevice-ului vostru pentru a va atentiona cand aveti o asemenea notificare nevazuta. Carcasa este construita cu un aluminiu reflectorizant si are un plastic special care se se ilumineaza pe intreaga suprafata cand flash LED-ul iPhone-ului este activat, deci nu vorbim despre ceva prea complex.

FLASHr is an iPhone4/4s case that is powered by the iPhone’s LED camera flash, and iOS’s built in “LED Flash Alerts”. When you turn on “LED Flash Alerts” in your Accessibility settings, your iPhone’s LED camera flash lights up for calls, texts, emails, and for all Push Notifications (Twitter, Facebook, Games, or any app with Push Notification settings). FLASHr insures your notifications are seen in vivid color from any orientation and in any situation. For us, this design isn’t just about functionality, but it’s also about a case that’s just fun to roll with.

  Chiar si fara carcasa puteti beneficia de sistemul disponibil deja in iOS, doar ca veti fi atentionati doar de flash LED si daca terminalul este asezat cu camera in jos nu veti vedea absolut nimic. Flashr asteapta deocamdata finantarea pe kickstarter, dar e greu de spus daca o va obtina.