iPhone 5 – stim “multe” si totusi nu stim nimic

  Am vazut nenumarate imagini ale unor dispozitive care se presupune ca reprezinta terminalul iPhone 5, am vazut la fel de multe imagini cu ceea ce pareau a fi componentele sale interne, avem iOS 6, insa sunt inca multe necunoscute in legatura cu acest dispozitiv. Marile schimbari nu vor avea legatura doar cu ecranul si cu carcasa, ele vor avea legatura si cu software-ul sau cu unele componente interne. Apple nu a reusit sa pstreze secrete dimensiunile ecranului si design-ul acestuia, insa exista cateva elemente despre care nu vom afla nimic pana in ziua prezentarii.

  Ma astept ca Apple sa uimeasca lumea cu macar o functie software interesanta, ma astept ca in iPhone 5 sa existe cate ceva nedescoperit sau neprezentat inca si indiferent ce parere aveti acum despre dispozitiv, dupa prezentarea facuta de Apple va veti schimba opinia. Sunt sigur ca Apple are cel putin o functie secreta, precum a fost Siri anul trecut, si probabil ea va genera o noua “revolutie” in industria tehnologica.

30 COMENTARII

  1. Intr-adevar. Ai dreptate. Apple tot timpul reuseste sa ne uimeasca si eu cred ca o va face si de asceasta data, aducand din nou o “revolutie” pe piata:)

  2. Un ecran mai mare nu este si nu poate fi suficient pentru noul iphone 5.
    Denumirea logica a ceea ce este prezentat mai sus, dupa iPhone 4 si iPhone 4S ar trebui sa fie iPhone 4LS (LargeScreen), ceea ce este absurd.
    Apple nu poate propune acest design, pentru ca pur si simplu este APPLE.
    Dupa 3G a urmat 3GS; dupa 4 a urmat 4S; niciodata nu a existat o tripleta: noul telefon se va numi iPhone 5 sau simplu The New iPhone, dar in mod sigur nu va face parte din generatia 4.
    Apple e renumita pentru disimularea de care da dovada inaintea lansarilor.
    Vom vedea daca si de aceasta data va fi la fel.

  3. sunt curios daca design-ul vehiculat in ultima perioada este cel real. eu unul as prefera sa nu fie.
    deja este de 2 ani acest design. inca 2 (iphone 5 si iphone 5s probabil) e prea mult.

  4. eu zic sa asteptam macar sa fie anuntata vreo prezentare, pana in momentul in care nu se dau invitatiile, nici data prezentarii nu este mai mult decat un zvon

  5. Momentan nimic in legatura cu media/invitatiile apple? Incep sa imi pierd credibilitatea usor in legatura cu zvonu 12 septembrie

  6. La noi in magazin(Apple-Bergamo Italia) se aude ca pe dara de 21 septembrie. Sambata au ajuns niste colete cu postere dar nu le putem desface decat pe data de 20. Ordin de SUS ;))

  7. Da @ serban asta este magazinul. Nu cred sa fie device in acele colete. Cred ca doar postere de prezentate ptr iPhon 5 si mini iPad…..banuiesc