Steve Wozniak spera ca iPhone 5 are o camera mai buna decat Samsung Galaxy S III

18

  Steve Wozniak, celebrul co-fondator al companiei Apple, spera ca noul iPhone 5 face poze mai bune decat Samsung Galaxy S III-ul pe care il foloseste in mod constant. El spune ca nu a testat inca iPhone 5, si deocamdata nu si-a facut o parere in legatura cu dispozitivul pe asteapta sa il testeze inainte sa il compare cu restul celor disponibile pe piata. Wozniak mai spune ca Apple a facut cativa pasi importanti prin lansarea acestui produs, dar si ca Apple in general implementeaza lucruri importante in iPhone-urile sale, iar iPhone 5 nu ar trebui sa faca exceptie.

I am always excited about every iPhone product because there are always good advances. A better quality on the pictures will mean a lot, because when I show people pictures on my iPhone 4 and my Galaxy S III, they always say the Galaxy S III, or even the Motorola Razr, pictures look better. I think they took some very important steps. I’d like to get a product, use it myself before I judge it and compare to others. I’d like to have it myself and tell what’s good and bad about it.

  Wozniak este un fan al tehnologiei, el cumpara mereu cele mai noi produse care apar pe piata si la lansarea fiecarui iDevice este prezent la coada pentru a isi cumpara un exemplar. Desi nu mai lucreaza la Apple, Wozniak este un fan al companiei pe care a ajutat-o sa creasca in primii ani dupa fondare, insa este in general obiectiv in legatura cu produsele concepute in Cupertino.