Prima Pagina Apple Steve Wozniak spera ca iPhone 5 are o camera mai buna decat...

Steve Wozniak spera ca iPhone 5 are o camera mai buna decat Samsung Galaxy S III

  Steve Wozniak, celebrul co-fondator al companiei Apple, spera ca noul iPhone 5 face poze mai bune decat Samsung Galaxy S III-ul pe care il foloseste in mod constant. El spune ca nu a testat inca iPhone 5, si deocamdata nu si-a facut o parere in legatura cu dispozitivul pe asteapta sa il testeze inainte sa il compare cu restul celor disponibile pe piata. Wozniak mai spune ca Apple a facut cativa pasi importanti prin lansarea acestui produs, dar si ca Apple in general implementeaza lucruri importante in iPhone-urile sale, iar iPhone 5 nu ar trebui sa faca exceptie.

I am always excited about every iPhone product because there are always good advances. A better quality on the pictures will mean a lot, because when I show people pictures on my iPhone 4 and my Galaxy S III, they always say the Galaxy S III, or even the Motorola Razr, pictures look better. I think they took some very important steps. I’d like to get a product, use it myself before I judge it and compare to others. I’d like to have it myself and tell what’s good and bad about it.

  Wozniak este un fan al tehnologiei, el cumpara mereu cele mai noi produse care apar pe piata si la lansarea fiecarui iDevice este prezent la coada pentru a isi cumpara un exemplar. Desi nu mai lucreaza la Apple, Wozniak este un fan al companiei pe care a ajutat-o sa creasca in primii ani dupa fondare, insa este in general obiectiv in legatura cu produsele concepute in Cupertino.

 • Alin Cristian

  Wozniak mi se pare un gras care nu are ce face , si comenteaza si el ca sa se afle in treaba..

 • odin

  Şi tu pari un tip ieftin care judecă lumea după cum arată, probabil comparativ cu tine …

 • zRR

  @Alin Cristian: Bravo! Sigur asta e cheia tuturor dilemelor din lume! Faptul ca e gras il impiedica sa aiba o opinie proprie si cu argumente solide? MENTALITATE DE CIUMPALAC 😐

 • Adrian

  Bravo odin i-ai dat peste nas cu ce ai zis Alin Cristian mai citește o carte si informează-te despre acel om apoi sa vedem dacă mai esti de aceeași părere 😉

 • Mihai

  @alin cristian si tu nu esti nici jegul de sub unghiile lui wozniak.

 • @Alin Cristian – daca el e “un gras si comenteaza sa se afle in treaba” tu ce esti ? un nimeni ce nu a facut nimic maret in viata asta ?

 • Sorin Vestemean

  @zRR si faptul ca Alin Cristian isi exprima opinia sa inteleg ca tu il critici pentru opinia critica.

  Hai sa fim realisti , grasii sunt priviti altfel . ORI CAT ATI OCOLI VOI.

  Steve Wozniak dupa parerea mea a fost ce a fost la inceput , acum parca isi face publicitate cu ziar-ul lui pe spinarea Apple ..

  e doar parerea mea

 • Stereotipurile exista, no matter what. La un moment dat trebuie privite rezultatele si caracterul, iar Wozniak a fost si va ramane un om foarte important pentru industria din SUA. Poate sa aiba si 200 KG, fara el nu s-ar fi ajuns aici si vocea lui este foarte puternica peste ocean.
  Steve Jobs era extrem de slab si fragil in ultimii sai ani, asta inseamna ca era un nimic?

 • De fapt, Wozniak a si muncit cu capu’ la inceputurile Apple, Jobs ii cerea ceva ce nu era in stare sa inteleaga cum se face, si Wozniak facea! Daca Wozniak e un nimeni, atunci in Dubai numai seihul lor este onorabil, restul: arhitecti, ingineri, genii din diverse domenii, resursele de petrol, nu au avut nici un rol la cresterea sa! Si ce e straniu, ca cu cat o tara e mai civilizata, cu atat grasii, gay-ii, diferite rase si paturile sociale se stimeaza intre ei, iar in tarile sarace, toti prostii se dau cei mai destepti! De fapt destept e cel ce tace si face, nu cel ce critica pe cineva care a ajuns in istorie pentru ca a contribuit cu tineretea sa, fara odihna, fata de cei destepti de la noi, care se bat cine bea mai multe beri si baga masina lui tata in gard!

 • Vlad

  Ce știe lumea de stive wozniak, dacă taceai filozof ramaneai.

 • djcata

  si de unde are bani sa isi cumpere ultimele tehnologii ?

 • Robert……

  @Djcata- din pensia grasa care o are.

 • Wei Shen 沈偉

  Intrebare de kinder : de unde are bani sa isi cumpere ce isi cumpara , omul fiind fondator al Apple …. Sincer voi scrieti doar sa scrieti ?

 • djcata

  da si daca a fost fondator apple …. care e faza , mai lucreaza la ei ?

 • @djcata: primeste “salariu” de la Apple ca co-fondator. Mai are actiuni la cateva corporatii, detine cateva afaceri mai putin importante.

 • E multimilionar in dolari.

 • djcata

  ok , asta era raspunsul , nu cel de ou kinder al lui @Wei Shen

 • totomess2001

  spera degeaba, am facut niste poze cu un SIII al unui prieten in conditii de noapte la lumina focului, la care nu pot nici macar visa cu iphone6 in ritmul in care imbunatateste apple partea asta. Nici nu trebuie sa pui mana pe iPhone 5 sa stii ca pozele vor fi varza pe langa cele facut cu SIII.