Prima Pagina Apple iPad Mini ar putea avea un design mult mai atragator decat cel...

iPad Mini ar putea avea un design mult mai atragator decat cel al iPad 3

  iPad Mini va ajunge pe piata in viitorul apropiat, insa pana atunci un analist a discutat cu oameni apropiati partenerilor Apple si a aflat ca iPad Mini va fi o tableta extrem de interesanta, cel putin din punct de vedere al design-ului. El sustine ca tableta va uimi prin felul in care este produsa, ea ar putea arata chiar mai bine decat iPad 3 si implicit mai bine decat competitorii disponibili acum pe piata. Din pacate detalii in legatura cu noutatile implementate de catre Apple nu au fost oferite de analist, insa el a furnizat informatii corecte in trecut, iar acum nimeni nu are motive sa se indoiasca de spusele sale.

Tokepa analyst Brian White, who’s been travelling around Taipei talking to component suppliers, says the mini — or whatever Apple chooses to call it — may even be slicker than the new iPad. “Apple did not skimp on the aesthetics of the much anticipated ‘iPad Mini,’” White says. “In fact, we believe the ‘iPad Mini’ could outshine the new iPad in terms of how the device feels in a consumer’s hands.” This is something White has been hearing, as well, and he thinks it could make the device hard to come by initially. “The new ‘iPad Mini’ is more challenging to produce than prior iPad iterations,” he says. “We believe supply will initially be constrained.”

  Analistul spune ca iPad Mini este mai greu de produs decat iPad 3 sau iPad 2, iar eu sper ca Apple se gandeste sa produca niste versiuni colorate ale noii tablete pentru ca avea extrem de multe de castigat. Din pacate in ceea ce priveste functionalitatea sau hardware-ul nu stim prea multe, dar probabil vom afla detalii inaintea lansarii oficiale a produsului  pe piata.

 • Georgian

  Desi m-as bucura sa arate cat mai bine tot sunt de parere ca va avea niste minusuri substantiale fata de ipad 3 . Altfel ii va canibaliza vanzarile lui ipad 3 , iar apple pana acum dupa mine nu au fost adeptii vanzarilor mari ca volum si adaos mai mic, ci dimpotriva, produse premium cu valoare mare si vanzari mai reduse.
  Deci imi este greu sa cred ca va arata mai bine ca ipad 3 sau va avea performante asemanatoare.. Dar vedem totusi ce ne rezerva viitorul:)

 • Andrey

  Seamana cu iPod touch 5 la indigo.

 • Manole Lucian

  Oricum sunt sigur ca va prefigura noua linie de design pentru ipad mini.

 • Serban

  probabil specs ipad 2 si la ecran ca sa nu fie prea mult sub competitie (tinand cont ca pretul va fii sigur mai mare decat nexus/samsung etc) sper sa ii puna 768 x 1280 pixels si in felul asta nu intra nici pe terenul ipad 3 in vanzari dar cumva pretul va fii mai semnificativ tinand cont ca trebuie sa fie relativ mai mare ca un ipod touch 5G

 • Mariusr22

  Cel din imagine vi se pare voua mai atragator decat ipad3???

 • Hybrid

  Atragator pentru cocalari poate …iPad-ul actual mi se pare genial

 • Serban

  Pentru fete e mai ok turcoaz decat negru care defapt la ipad original nici nu e negru..adica doar bezelurile sunt negre in rest ee argintiu..deci mare vrajeala…pe cand aici e ca la iphone vrei negru macar e totu negru.

 • Julio Romeo

  Frate atatea zvonuri sunt k m-am plictisit de ele. Astia de pe Regent st habar n-au de vreo viitoare tableta mini iPad. Iar in poza de sus e iPad 3 colorata un pic – 10 sec de photoshop