Prima Pagina Apple Apple anunta lansarea iTunes 11, ii dedica o pagina speciala

Apple anunta lansarea iTunes 11, ii dedica o pagina speciala

  La evenimentul de prezentare a iPhone 5, Apple a prezentat si iTunes 11, un program care urma sa fie lansat luna aceasta si despre care se stia doar ce a prezentat Apple. Multa lume s-a intrebat cand va fi publicat programul, acum compania Apple i-a facut o pagina speciala pe website-ul sau, isi anunta clientii in legatura cu disponibilitatea programului, dar le reaminteste si o parte dintre functiile sale speciale. In aceasta pagina gasiti toate informatiile, probabil diseara vom putea descarca si iTunes 11, insa nu cred ca vom vedea publicata si o noua versiune a iOS.

  Diseara vom afla mai multe despre program, insa nu trebuie sa va asteptati la implementarea unor functii diferite de cele anuntate deja.

The arrival of a new version of iTunes presents a good opportunity to spruce up your library for its new surroundings. In particular, you might want to use the Get Album Artwork command in the Advanced menu to bring your album art collection up to date if you haven’t done so for awhile. The new highly visual approach to browsing through both your library and the iTunes Store leverages the memorability of images while presenting your choices quickly and fluidly. And if the notion of moving to someplace new automatically triggers your instinct to toss what you clearly don’t want any more, you might also want to use the Display Duplicates command in the File menu to locate extra copies in your library so you can delete them. You can also get rid of files you no longer want simply by selecting them in your library and pressing the delete key.

  • Manolo

    M-am uitat si cu atentie pe site.Noul itunes este interesant, imi plac functiile aditionale dar si mini player-ul. Totusi astept si posibilitatea de cumpara in Romania filme din itunes.Pentru noi sunt destul de scumpe, dar macar o data pe luna poti sa faci aroganta asta si sa iti un film.Este foarte placut sa il vezi, fara sa te mai chinui sa il cauti pe torenti, subtitrari, conectare laptop tv etc.

  • Chiar ma intrebam zilele astea: cand da oare drumul filmelor si in Romania…? Are cineva pe aici ceva noutati? 🙂 Citeam azi ca cei de la Media Pro au incheiat un parteneriat cu RDS pentru a viziona continutul Voyo nu doar cei din Romtelecom, dar…. come on: Voyo?…. :)))) Sper sa apara cat mai repede posibilitatea de a inchiria filme cu 2-4 € sau de ce nu un abonament 🙂 cam cum a aparut deja si in Romania DEEZER pentru muzica.

  • Promoveaza tare voyo ala, dar ca sa fiu sincer nu cred ca e multa lume abonata.

  • De aceea “:)))))”… Realist vorbind, pay-per-view sau movies on demand in RO e sub nivelul radarului. Cati dau 3€ pentru a vedea unul dintre filmele de pe Voyo sau de pe cele inca 2-3 siteuri de felul acela? Nu mai vorbim de ce ofera in abonament, ca-s categoria B & C. Pe de alta parte in RO pirateria pe segment e imensa, apoi cati ar plati in mod regulat un 3-4€ sa vada un film, nu mai vorbim de cumparat plus drepturile de licentiere ce-s mari. Asa ca…. greu greu din pacate. Spuneam si mai sus, pe segmentul muzica de mai bine de jumatate de an ai alternativa legala, eleganta si de calitate oferia de DEEZER, care pentru 7€/luna iti ofera cam 90% din ce gasesti in itunes, iar la calitate nu stau excelent(atat streaming sau download in telefon). In fine! 🙂 Sper sa se miste Apple sau cineva la nivelul lor si sa avem si oferta serioasa de filme..

  • * stau excelent, scuze dar nu pot edita de pe telefon..

  • Daca in aia 3 euro ar da macar 70% din ce gasesti pe torrente, multi s-ar abona stiind ca pot vedea fara griji orice, oricand.

  • E un cerc vicios, cei care ar putea sa intre pe piata nu o fac din cauza piraterieiei si posibil a celor are au drepturi pentru RO(CME etc) precum si a puterii de cumparare a romanilor per ansamblu iar romanii ori n-au de unde lua ce-si doresc si/sau nu-si permit. Si nu cred ca romanii o sa rupa pisia oprindu-se din luat de pe net… cum se ia.