Prima Pagina Apple Find My iPhone ajuta politistii din Los Angeles sa descopere 4 hoti...

Find My iPhone ajuta politistii din Los Angeles sa descopere 4 hoti si multe bunuri furate

  Zilele trecute v-am spus ca serviciul Find My iPhone a fost utilizat pentru salvarea unui tanar implicat intr-un accident, iar acum politistii din Los Angeles l-au folosit pentru a descoperi 4 hoti si mai multe bunuri furate. Printre acele bunuri se afla iPhone-ul unei victime care avea Find My iPhone activ, iar cu ajutorul unui elicopter si a iCloud.com, politia a fost directionata catre locul in care era parcata masina hotilor, masina care avea in ea bunuri furate in timpul unor talharii care au avut loc sambata si duminica.

An iPhone owner used the phone’s tracking device to lead police to armed robbery suspects early Monday morning, officials said. At least four robbery suspects were arrested for stealing wallets, cellphones and other items during at least four robberies Sunday night and Monday morning near Hollywood. One of the victims, whose cellphone was stolen, worked with the Los Angeles Police Department to use the “Find My iPhone” application in order to locate the missing device. The four suspects were arrested after the application and a police helicopter led officers to them in a parked car with the stolen items at Santa Monica Boulevard and Virgil Avenue.

  Serviciul Find My iPhone este extrem de util pentru toti cei care il activeaza si observati ca prin intermediul sau puteti sa va ajutat, dar sa ajutati si politia. Daca nu utilizati serviciul Find My iPhone, ar fi recomandabil sa o faceti deoarece nu se stie cand veti avea nevoie de el.

 • Andrey

  Degeaba daca hotu da restore 🙁

 • Mais unt si altii precum cei prinsi acum.

 • Andrey

  Da ai dreptate.+ ca la iPhone 5 daca ti-l fura nu poti sa dai asa usor restore pentru ca are conectoru ala si hotu se duce….In + da ai dreptate sunt altii care fura terminale iPhone dar habar nu au cum sa le foloseasca si ii prinzi usor…

 • Ma3s7rO

  As activa si eu Find My iPhone daca gasesc iPhonul 5 pe care il astept la precomanda si nu mai vine 🙂

 • traian

  a fura este o arta dar din pacate 90% din hoti sunt prosti , deci activati find my iphone :))

 • Lauren

  O întâmplare similară am avut-o anul trecut in Pitești. Mă aflam la un botez ….invitații majoritatea polițiști ….. Nasul își uita sacoul cu un 4 s in el pe banca “” rudaresele au operat imediat””” si începe urmărirea ca in filme! Cu ajutorul Find My IPhone am găsit si scara in care se afla ,’ au rămas mute rudaresele când au văzut ca după 5 min după ce au furat tel am dat peste ele:::))))’ . Merita toată atenția aceasta aplicatie .

 • chicodex

  @Lauren stau eu si te intreb asa,eu iti fur tie iphoneul,si spre exemplu stau intr-un bloc cu 10 etaje,defapt chiar asa stau,iti indica locul,mor de curiozitate cum gasesti tu apartamentul meu,tu cum ai gasit apartamentul acelor rudarese?Sau vii cu mandat de perchezitie in 40 de apartamente cat are scara mea,dar stii care e buba,camera mea este lipita cu alta camera cum e la bloc,si cealalta camera vecina cu a mea este pe cealalta scara,cu alte cuvinte vreo 80 de apartamente doar ai de cautat.Sau cumva tu iei fiecare apartament in parte si te apuci la intrebat,nu cumva ati furat un iphone ca imi arata aici!!!!

 • Lauren

  E o poveste lunga …. am recunoscut- o pe una dintre rudarese…. Blocul ( ghetoul) avea 2 scari,ambele pe colturi ,etc. Cert este ca dacă nu avea un iPhone cu Find My IPhone activată nu mai prindeam hotul…si mai mult … Noi ne aflam undeva in centru si ghetoul se afla la ieșirea din oraș . Multumim companiei Apple pentru aceasta aplicatie si poate într-o zi……….. îți poate salva chiar si viața !!!

 • Andy

  Noroc ca foloseste hartile Google, altfel cu Maps, cine stie pe unde ajungeau politistii … :))