Prima Pagina Apple Partenerii Apple se pregatesc pentru o lansare timpurie a iPad Mini 2

Partenerii Apple se pregatesc pentru o lansare timpurie a iPad Mini 2

  Desi Apple inca nu a lansat iPad Mini in toate pietele in care vinde iDevice-uri, partenerii companiei americane s-ar pregati deja pentru a produce tableta iPad Mini 2. Un analist american a vizitat fabricile asiatice ale partenerilor Apple si se pare ca producatorii de chip-uri au primit deja confirmarea pentru a incepe pregatirile privind producerea componentelor tabletei iPad Mini 2. Se pare ca Apple ar fi interesata sa lanseze noua tableta mai devreme de traditionalul an care trece intre lansarea unor produse atat de importante, insa deocamdata nimeni nu stie sigur ce perioada de timp va trece pana la o asemenea lansare.

RBC Capital Markets analyst Doug Freedman — who is in China visiting chip companies this week — offered this ambiguous Apple note: “iPad Mini Gen-2: Apple’s gen-2 iPad mini is getting pulled-in, and is likely to have several new suppliers, with TXN gaining content.” “Pulled in” would seem to imply that Apple is moving up introduction of the next iPad Mini. That would be helpful if we knew when the gen 2 Mini was actually slated to ship in the first place. As the current iPad Mini is still in short supply, we may be getting a little ahead of ourselves.

  iPad Mini 2 ar putea veni cu un Retina Display si hardware imbunatatit, utilizatorii actualului model plangandu-se de faptul ca ecranul este net inferior celui implementat in iPad 3 si iPad 4, iar performantele nu se ridica la nivelul asteptarilor. Pentru Apple nu ar fi neobisnuita o lansare inainte “de termen”, insa ramane de vazut cat de aglomerat va fi anul 2013.

 • NicKel

  hai si cu iPhone 5s in 6 luni!!!

 • doctoracu

  Ar fi necesar un upgrade pt ipad mini. Totusi, si cu hardware-ul asta vechi este peste tabletele concurentei.

 • DRAKOS78

  Atunci si eu ma pregatesc ptr o noua achizitie.

 • Marian

  Intrebarea care se pune este pe unde se va situa pretul ei, pe aici prin romanica.

 • Grim

  Pai in mod normal ar trebui sa se ieftineasca actualul mini iar cel nou lansat la acelasi pret.
  De Craciun vroiam sa-mi achizitionez un nexus 7 dar daca se va lansa mini in urmatoarele 5-6 luni cred ca o sa astept

 • cohen

  stiu ca ii off topic dar ati observer ca cei de la emag au redus perioada de garantie la 12 luni? oare cum adica? n-am inteles? au voia sa faca asa ceva ? din cate stiu yo de cand am intrat in uniunea europena perioada de garantia este 24 luni la orice produs electronic…mai ales k ii iphone si ce pret are…zaone ce parere ai ?

 • Marian

  La garantie iti dau dreptate.
  Ca sa continui subiectul cu pretul pe mini 2, nu cred ca o sa-l vedem sub 2000 ron pe cel mai ieftin; cel mai ieftin ipad 3 e pe la 2000 ron.

 • cohen

  m-am referit la iphone 5..

 • Marian

  In plus cred ca va avea si un procesor si o baterie pe masura ca sa sustina rezolutia retina. Si daca se vinde bine aceasta versiune 1, ca nu prea o vad ca sta prin stoc, de ce ar tine la pret.