Prima Pagina accesorii CES 2013: Nectar Brookstone – un incarcator neobisnuit pentru iDevice-uri

CES 2013: Nectar Brookstone – un incarcator neobisnuit pentru iDevice-uri

  La CES 2013 au fost prezentate cateva accesorii interesante, insa Nectar Brookstone intra cu siguranta in categoria celor neobisnuite. Dispozitivul promite sa ne incarce iDevice-urile fara a folosi o sursa de curent electric, insa pentru a face acest lucru utilizeaza celule energetice care costa 10$ bucata. Aceste celule au capacitatea de a incarca un iPhone de aproximativ 10 ori, oferind teoretic 2 saptamani de autonomie, conform producatorilor. Dispozitivul in sine costa 300$, iar celulele energetice cate 10$ bucata, insa ceea ce ofera ele este cu adevarat interesant.

nectar™ is the world’s first truly portable power system. After inserting a pod, any USB 2.0 compatible CE device can have 2 weeks to a month of mobile power. Unlike other back-up batteries or recharging devices, nectar does not need to ever be plugged in to a wall outlet. Today’s consumer electronics devices are more power-hungry than ever. A dead battery means important missed calls and emails, no GPS when you’re lost, no e-reader on your train ride, no communication in an emergency, and an overall feeling of dread and anxiety. Lilliputian has the cure, nectar™- the world’s first truly portable power device that will power all of your CE devices for up to a month with a single power pod.

  Majoritatea dispozitivelor asemanatoare sunt disponibile la preturi apropiate, Nectar Brookstone se deosebeste doar prin felul in care ofera energia, insa la pretul de 300$ nu cred ca se vor gasi multe persoane interesate de el.

 • Dani

  Si celulele alea, odata la cat timp le schimbi si cate sunt ?

 • Andrei

  Nu ai citit articolul? 10$ costa o singura celula si încarci un iPhone de 10 ori cu ea, atât tine.

 • Alin

  Si mie mi se pare o porcarie treaba asta.. Eu in acest moment folosesc coolia power stick care dupa ce l-ai incarcat de la priza,calculator,are capacitatea de a incarca iphoneul o data si jumatate oricand,oriunde.. Pretul stickului este de doar 150 de lei si nu trebuie sa mai cumperi celule sau altceva,doar il bagi la incarcat ca pe telefon… Parerea mea este ca “Nectarul” asta este f scump si fara rost.. Nu cred ca se vor gasi cumparatori..

 • Cumparatori sigur exista si vor exista. Americanii dau banii pe orice. Noi suntem copii mici.

 • Marian

  Daca pleci doua saptamini in desert… 10 dolari celula nu mai este un moft.

 • Claudiu daniel

  Asa e Ionica si Marian a pus punctul pe I . Asta e scopul principal al ” sculei” …pleci la munte intr-o expeditie undeva si te-ai scos !

 • djcata

  1$ o incarcare nu cred ca e scump …. aparatul in sine are pretul cam mare 300$