CES 2013: iFrogz Caliber Advantage – un nou gamepad interesant pentru iPhone 5

  iFrogz Caliber Advantage este un nou model de gampad prezentat la CES 2013, iar in imaginile acestui articol il puteti vedea. Gamepad-ul este construit special pentru a functiona doar cu iPhone 5 si in esenta vorbim despre o carcasa in care introducem dispozitivul, carcasa avand in margini butoanele pe care le gasiti in mod normal pe un gamepad. Problema cu acest accesoriu, problema pe care o intalnim la toate dispozitivele asemanatoare, sta in faptul ca jocurile trebuie modificate pentru a functiona cu el, iar deocamdata nu foarte multi dezvoltatori se grabesc sa faca acest lucru.

The Caliber Advantage controls the action via the device’s Bluetooth® connection, providing the lightning-fast response needed for today’s mobile gaming. The dual slide-out analog controls of the gaming handset feature tactile, responsive keys, for a tight and accurate gaming experience. The Caliber Advantage incorporates the accelerometer features of the iPhone while adding all of the benefits of a traditional gaming controller. 

  Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie oficial lansat Caliber Advantage, nu se stie pretul la care el va fi disponibil pe piata, insa de indata ce apare va voi anunta.