Prima Pagina Apple Larry Page, CEO-ul Google, sustine ca Google Maps este mult mai apreciat...

Larry Page, CEO-ul Google, sustine ca Google Maps este mult mai apreciat din cauza esecului iOS 6 Maps

  Intr-un interviu dat recent celor de la Wired, CEO-ul Google, Larry Page, a vorbit despre Apple si desigur despre compania pe care o produce. Page spune ca Apple este extrem de buna in doar cateva domenii in care este implicata, insa el considera acest lucru nesatisfacator, el spunand ca in lume exista atat de multe oportunitati si companii precum Google trebuie sa profite de ele pentru a dezvolta produse grozave utilizate de milioane de oameni din lumea intreaga.

You know, we always have these debates: We have all this money, we have all these people, why aren’t we doing more stuff? You may say that Apple only does a very, very small number of things, and that’s working pretty well for them. But I find that unsatisfying. I feel like there are all these opportunities in the world to use technology to make people’s lives better. At Google we’re attacking maybe 0.1 percent of that space.

  Vorbind despre iOS 6 Maps, Page sustine ca esecul acestui serviciu a determinat lumea sa aprecieze din ce in ce mai mult Google Maps si efortul depus de catre Google pentru dezvoltarea acestui serviciu. Page nu a oferit detalii in legatura cu problemele pe care le-au avut cele doua companii, insa este clar ca Google a avut foarte multe de castigat de pe urma acestei rupturi, insa beneficiile sunt probabil pe termen scurt, deoarece imbunatatirea iOS 6 Maps va determina utilizatorii sa renunte treptat la Google Maps.

 I don’t want to comment on partner relationships. But we’ve been working on Maps for a long time, and it’s nice to see people realize that we’ve put a lot of effort and investment into it. That’s clearly more appreciated now.

 • Seby

  nu are cum ios maps sa devina mai buna decat google maps niciodata ……
  chestia buna este ca google au scos aplicatia asta si orcine si orcand doreste o poate folosi.
  dupa cum spune si Larry , apple sunt buni rau (si asta e adevaru) doar la anumite chestii si asa vor ramane mereu , cum si la celelalte nu vor mai evolua mai mult si asta tot datorita politici lor……….

 • So

  Speranta moare ultima….

 • unu

  nu o sa vezi niciodata in apple maps ce vezi la google… nici in ios 15 nu o sa vedem harti detaliate pt RO cum vedem de la google

 • Adrian M

  Dragii mei, eu am instalat Google maps pe iPad din ziua când a apărut in AppStore si credeti-mă ca in afara de funcția traffic (si care doar in jumătatea timpului da informații acurate), cel puțin pentru navigare in București, este inferioară lui iOS Maps. Ultimul exemplu ( si unde pot argumenta cu print screen) este ca in Google maps app, Centura Caransebes trece prin Piața Unirii din București – lucru care in iOS nu se întâmpla. Intradevar, in alte orașe, iOS maps nu are detaliile din Google maps, dar eu continui sa cred ca pentru navigatie prin București sau drumurile naționale, iOS maps e mai calitativ

 • Seby

  sa ne anunti cand te trezesti :))))))))))

 • mihai

  mda…:)) tu te auzi ce spui? Maps de pe iOS e o gluma. Google cel putin are o gramada de localuri si locatii ce le poti cauta. Maps are strazile partial si cam atat….

 • Cata

  Corect! Unul din motivele ramanerii la IOS 5 este tocmai aplicația Maps.
  Nu ca ar fi perfecta cea de la Google, dar din păcate o bate pe cea de la Apple. La toate capitolele.