Prima Pagina Apple iPad 5 si iPad Mini 2 ar putea fi lansate in aprilie,...

iPad 5 si iPad Mini 2 ar putea fi lansate in aprilie, iPad Mini 2 ar putea veni fara Retina Display

  Confirmand recentul zvon privind lansarea iPhone 5S si a unui iPhone ieftin in vara, in luna august, cei de la iMore sustin ca tabletele iPad Mini 2 si iPad 5 ar putea fi lansate de catre Apple chiar in luna aprilie a acestui an. Terminalul ar urma sa mentina design-ul iPhone 5, ar urma sa aiba o camera mai buna, aceste aspecte fiind oarecum diferite de raportul analistului american. In ceea ce priveste tabletele iPad, ele nu vor costa mai mult, insa iPad Mini 2 ar putea veni fara Retina Display in aprilie, daca lansarea va fi grabita de catre Apple, ea urmand a avea hardware mai bun si alte imbunatatiri fata de iPad Mini.

  Practic Apple pare sa revina la vechea strategie de lansare a iPhone-urilor in timpul verii, perioada de lansare a tabletelor iPad ar putea fi din nou modificata, si cred ca de aceasta data Apple va supara multa lume daca va alege sa nu pastreze diferenta de 1 an intre lansarea unor produse noi.

 • Hybrid

  iPad mini 2 fara retina display ? greu de crezut sau este doar o strategie sa tina iPad-ul de 9.7 pe linia de plutire

 • CalinC

  sper sa nu faca prostia de a nu lansa retina pe ipad mini….pentru ca alte imbunatatiri eu nu vad care ar putea fi aduse….

 • Sherman

  Daca nu vor lansa iPad-ul mini cu retina vor pierde foarte multi clienti care asteata acest lucru.
  Faptul ca incep sa scoata produse pe banda rulanta mi se pate o strategie proasta si care ameteste fanii Apple rau de tot!
  Sper sa isi revina din eugoria aceasta.
  Imi pare rau sa spun aceste lucruri deoarece chiar sunt fan al produselor si am cumparat multe dintre acestea. Ma simt tradat oarecum de comportamentul de marketing prost.

 • Am asteptat aproape un an si nu mi-am luat nexus 7 pana au lansat ipad mini, ca pe urma sa fiu dezamagit ca nu are implementat retina display , mi-am calcat pe inima si inca nu am cumparat nexus 7 in speranta ca ipad mini 2 va avea retina , nicio problema astept pana se va lansa ipad mini 2 dar daca nu va aveta retina display cu parere de rau o sa-mi iau nexusul ala pe care l-am tot amanat de 2 ori pana acuma.

 • CalinC

  chiar si fara retina,se vede mai bine pe ipad mini in comparatie cu nexus….in plus mai ai aplicatiile care sunt mai calitative decat cele pe android….iti vorbesc in cauza..e ok nexus pentru ca e mai versatil un pic fata de ipad,in rest fiecare cu gusturile si necesitatile