Prima Pagina Aplicatia gratuita a saptamanii Nighty Night! este aplicatia gratuita a saptamanii, oferita de catre Apple

Nighty Night! este aplicatia gratuita a saptamanii, oferita de catre Apple

  Respectand traditiei promotiei incepute acum cateva luni, Apple a anuntat astazi ca Nighty Night! este aplicatia gratuita a saptamanii promovata in App Store. Aplicatia este special conceputa pentru copilasii cu varste intre 1 si 4 ani, ea oferindu-le posibilitatea de a ajuta cateva animale dragalase sa se culce. Ideea este ca ai vostri copilasi sa petreaca timpul in aplicatie culcand animalele, pentru ca mai apoi ei sa adoarma mai usor cand vine momentul sa ii duceti la culcare, si probabil va veti convinge singuri daca totul functioneaza.

“Nighty Night!” is the perfect App for a daily go-to-sleep ritual with sweet music and elegant narration. All around the house the lights go out, and even the animals in the barn are tired. But who puts them to bed? Who turns out the lights in their stalls? That is the task for small children aged 1-4. Watching all the animals go to sleep is a lovely way to set the mood for bedtime. “Nighty Night!” is brought to you from Oscar-Nominee Heidi Wittlinger (2002, best animated short) who put a lot of passion and effort in constructing little sets made of paper and combining them with 2D illustration and animation.

  Nighty Night! este disponibila gratuit in App Store pana saptamana viitoare.

Pretul initial:
Nume:
Nighty Night!

Gratuit

s

Developer: Shape Minds and M…
Categoria: Book


Descriere: App of the Year 2011 in the Books category in Germany and the USA!

Nighty Night! The interactive bedtime book for children.

NEW: OPTIMIZED FOR IPHONE5!!!

#1 in top charts iPhone books in the US and Germany

#1 in top charts iPad books in the US, B…


Dimensiunea aplicatiei este: 378.8 Mb


 • Vladutanes

  Prin viziunea asta asupra acestei aplicatii si nu numai aceasta, nu fac altcva decat sa incurajeze folosirea de tablete si alte aparaturi de genu inca de la varste fragede iar copii vor sta numai cu ochii in calculatoare si telefoane si altele…

 • DonCalin

  @Vladutanes: ca bine zici colegu’, acu 30 de ani nici nu puteam sa adorm daca nu aveam tableta cu Nighty Night langa mine, iar acu 20 de ani nu ieseam cu baietii sa jucam țevi, jucam N.O.V.A. 3 in retea

 • Alexa Sebastian

  Vremurile se schimba. Erau mai sanatosi copiii de băteau mingea dar acum sunt mai informati la varste fragede

 • Yulyann

  Dap, sunt mai informati cum sa faca sex in trei in scoala.

 • Mihai

  Nam copii :))

 • Vladutanes

  @alexa: ai dreptate dar in loc sa evolueze lumea in mai bine… Noi involuam si asta ma sperie…

 • Victor0987

  Nu mai ai unde sa mai bati mingea acum ca pe vremuri plus ca nu iti mai vine sa-l lasi nesupravegheat pe afara, asa ca o alternativa pentru umplerea timpului este binevenita mai ales ca exista destule aplicatii educative. Accesul la calculator sau tableta se poate restrictiona la fel ca si timpul petrecut pe afara.

 • Flaviu

  Vorbiti la fel ca bunica-mea: “Nepoate.. pe vremea mea….”

 • VagaBond

  Si ce e rau cu sexul in trei?!? 😀