Prima Pagina Apple Jony Ive face parte din lista celor mai influente persoane de pe...

Jony Ive face parte din lista celor mai influente persoane de pe glob conceputa de catre TIME Magazine

20130418-213915.jpg

Jony Ive este unul dintre cei mai influenti, populari si apreciati designeri industriali de pe glob, iar TIME Magazine l-a inclus in topul celor mai influente persoane de pe glob. Cei de la TIME fac anual o lista cu 100 dintre cele mai influente persoane de pe glob, iar pentru anul 2012 SVP-ul Apple pare sa fi foat o peraoana destul de importanta. Jony Ive este precedat de catre Steven Spielberg, unul dintre cei mai influenti regizori din lume, semn ca angajatul celor de la Apple este cel putin la fel de apreciat precum unul dintre cei mai mari regizori din lume.

Jony Ive is himself classic Apple. Brushed steel, polished glass hardware, complicated software honed to simplicity. His genius is not just his ability to see what others cannot but also how he applies it. To watch him with his workmates in the holy of holies, Appleā€™s design lab, or on a night out is to observe a very rare esprit de corps. They love their boss, and he loves them.

 • Turcu Alin

  speram ca intr-o buna zi sa ajunga in locul lui Tim Cook !

 • Seby

  Turcu Alin un mare + , eu sper ca Tim sa dispara de tot din apple ca o distruge incet dar sigur.
  Stiu ca e imposibil sa dispara dar sper si eu :)))))

 • Pingback: Bono afirma ca oamenii talentat care lucreaza la Apple nu o fac doar pentru bani | iDevice.ro()

 • hamham

  Clar ca Jony Ive este mai potrivit pentru CEO, arata mai bine, are un nume mai interesant, dar asta e! Sper ca bordul Apple sa isi dea sema de asta cat mai repede. Cateodata am impresia ca Tim Cook este omul Google si Samsung, pentru ca de cand este el CEO, Apple merge destul de nesatisfacator… Decizii cu Maps-urile si acum si cu iphone-ul de plastic parca nu sunt de genul Apple!