iPhone 5 vs iPhone 4 – iOS 7 beta 3 – test comparativ detaliat (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FGY9juSNLPs[/youtube]

  Daca v-ati intrebat vreodata cat de mare este diferenta in performante intre iPhone 5 si terminalul iPhone 4, ambele ruland iOS 7 beta 3, ei bine clipurile video din acest articol ar trebui sa va lamureasca. Vorbim despre doua terminale lansate la 2 ani distanta, doua terminale cu hardware complet diferit, doua terminale cu perofrmante complet diferite. iPhone 4 se afla la ultimul sau an pe piata, functioneaza greu, in majoritatea cazurilor, cu iOS 7, iar daca includem in ecuatie si jocurile, sau deschiderea multor pagini web, atunci este clar ca dispozitivul nu prea poate face fata.

  Daca aveti un iPhone 4, poate ar fi cazul sa va ganditi la achizitionarea unui iPhone 5 sau a unui iPhone 5S, deoarece iOS 7 nu va rula fluid pe el.

[youtube]http://youtu.be/xtk1a4VcFwY[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/mQyCaOEBoUc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xKC35Vsw6pU[/youtube]

12 COMENTARII

  1. E normal sa mearga mai greu pe un tel vechi. Acum nu stiu daca e din cauza hardware-lui mai slab sau asa e facut ios-ul 7 mai “incet” incat sa te determine sa iei altul nou. Chiar asa de multe resurse consuma ios 7 incat nu poate rula fluent pe i4, care e inca peste multe androide, wp?
    De ce mai scot update pentru el?

  2. zaone
    nu stiu ce cumostinte ai dar ios 7 beta 1 merge instalat oricand si e mai bine sa pui 1 decat beta 3.cand pui beta 1 nu iti cere activare si dupa aia faci update via Ota sau via Itunes la beta 3.cu beta 3 dupa ce il pui iti cere activare daca nu esti dev.
    eroarea 3194 e din cauza fisierului host
    cauta ma pe twitter:danny20101 si te ajut