Apple reactiveaza serviciul iCloud Push Mail pentru Germania

20131002-171437.jpg

In urma unui proces intentat de catre Motorola companiei Apple, cei din Cupertino au fost fortati sa intrerupa serviciul Push Mail al iCloud pentru mai bine de un an de zile, insa numai in Germania. Astazi Apple a confirmat restaurarea serviciilor sale in respectiva tara europeana, insa pentru a face acest lucru a fost nevoita sa depuna o cautiune in valoare de 132 de milioane se dolari unei instante din Germania.

After the Federal Patent Court’s preliminary ruling, Apple filed with the Karlsruhe-based appeals court a motion to stay enforcement against Google’s will. In early September, the Karlsruhe Higher Regional Court granted it. I published my own (obviously unofficial) English translation of the order. The order revealed that Apple had to post a 100 million euro ($132 million) bond to get the injunction actually lifted. The paperwork for all of this apparently took a few weeks and presumably Apple’s technical staff conducted some internal tests before finally reactivating the push notification feature for end users — which it did today.

Vestea este imbucuratoare pentru germanii care utilizau email-urile facute prin intermediul sistemului iCloud sau Yahoo! , ei fiind singurii afectati de interdictie.

6 COMENTARII

  1. sunt din Germania,si adevarul este ca de un an nu mai am notificari push la e-mailuri de yahoo,dar doar pe ipad.pe iphone aveam si am notificari push. nu am nici acum si nici numai am de vreun an.din cauza asta sa fie???

  2. pai ma bucur…ce e al lor sa fie al lor…apple a platit 100 milioane de euro ca sa poata folosii tehnologia dezvoltata de motorola. De ce doar ei sa dea in judecata pe altii si sa castige?
    Mereu spun asta, am avut iPhone mi-a placut dar ura asta care o au/o poarta asupra celorlalti cu procese/judecati m-au facut sa ma duc mai departe…..si sa tin cu altii.

    Si in plus de asta ma jur ca daca ar fi fost impotriva Microsoft eram la vot de 10 ori pe zi pentru Apple dar cand e vorba de telecomunicatii…sa te iei de Motorola/Nokia….mi se pare rusinos rau de tot pentru o firma care nu a avut nici cea mai mica treaba cu asa ceva pana in 2000.

  3. Am cont Apple dar nu am si cont ICloud . Nu pot sa imi fac cont de pe Iphonul meu . Cum as putea sa imi fac cont ICloud , pe bani sau moca … ?

  4. Salut @Cipri
    Daca ai deja un Apple ID il setezi in setari/icloud si tot de aici activezi NOTE sau EMAIL (care probabil le vezi cu off) si iti creezi contul de icloud (email) prin alegerea unui nume/prenume. Succes!

  5. De pe site la Apple cand sunt logat si dau la : Language and Contact Preferences imi apare ca ii selectata casuta cu Email …. Poate alta ii problema … Eu mi-am facut cont Apple online si nu de pe un idevice ! Am cumparat un ipad mini noi si am facut un cont de acolo . Stiu ca de pe orice dispozitiv poti face 2 3 conturi . Nu as putea sa imi fac alt cont de pe acel Ipad ? Cand intru de pe Ipad la Icloud imi apare deschis contul creat si as putea sa dau stergere cont … Sau care ii varianta ? m