Phontact te ajuta sa suni rapid un numar de telefon prin simple gesturi

  Phontact este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, el fiind special configurat pentru a ne permite sa interactionam cu aplicatia Phone in ideea de a efectua rapid apeluri. Phontact are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings a iOS 7, iar prin intermediul sau putem seta o serie de gesturi si numere de telefon pe  care le putem apela rapid.

Requires iOS 7. iOS has always lacked speed dial. Phontact adds four different direction swipe gestures to your Phone app icon on your home screen. Configurable from Phontact’s simple settings panel, you can set a phone number to call or FaceTime by simply swiping in four different directions on your Phone app icon. Calling your favorite contacts, family, and friends has never been easier.

  Tweak-ul ne ofera posibilitatea de a intreprinde un numar de 4 swipe-uri pe aplicatia Phone a iOS 7, fiecare dintre ele avand un corespondent in aplicatia Settings si un numar de telefon. Phontact este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.