HTC One M8 vs iPhone 5S vs Samsung Galaxy S5 si alte terminale Android

  HTC One M8 lansat de catre HTC cu doar cateva zeci de minute in urma, este comparat pentru prima oara cu iPhone 5S, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy Note 3 si alte smartphone-uri Android importante. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, iPhone 5S-ul celor de la Apple este cel mai mic dispozitiv din intreaga lista de smartphone-uri Android, intregul terminal al celor din Cupertino fiind mai mic decat simplul ecran al multor terminale concurente, iar asta spune multe despre ceea ce trebuie sa faca Apple anul acesta.

20 COMENTARII

  1. da,se pare ca publicul cere un terminal cu un display mai mare…nu ar fi rau sa scoata doua terminale,unul de 4.5″ sau putin mai mare si altul de 5.5″…asa ar cam taia avantul androizilor p piata terminalelor gen paleta..

  2. Din pacate asta-i trend-ul … Nici mie nu imi plac racletele pentru curatat gheata de pe parbriz … Astept un iPhone 6 (7) mini !

  3. mic si al dracu!!! cel mai al dracu dintre toate de aici! mi au trecut prin mana majoritatea dar 5s este peste in ciuda ecranului micut

  4. @stef nu “in ciuda” ci pentru faptul ca ecranul este mic,este peste altele cu procesoare octacinshpe..procesoru nu trebuie sa impinga atatia pixeli,grafica..bateria nu trebuie sa dea atata curent display’ului…toate sunt gandite..

  5. La Apple totul e gandit la android nu e gandit nimic, voi nu vedeti ca nu scot cei de la apple nimic nou sau peste ceilalti pe piata, atunci cand vor scoate peste sony, samsung, htc, atunci o sa fie o revolutie din partea lor acuma au ramas inapoi cj mult. Iar faza cu ca nu incape in buzunar na am avut note 3 si incapea in buzunare, vad ca uni aveti buzunare dw 10cm pe 5cm, este croitorie si le puteti face mai mari.

  6. La capitolul dimensiuni iPhone 5s joaca in alta liga, in liga “mini”. Alaturi de LG G2 Mini, Galaxy S4 Mini, HTC One Mini si ultimul (dar nu cel din urma) Sony Xperia Z2 Compact.
    Intr-adevar, la capitolul pret iPhone 5s joaca in liga “maxi”.

  7. @seba : cand o sa cresti mare o sa intelegi ca lumea nu e colorata doar in alb si negru. Pana atunci incearca sa eviti cuvintele “niciodata”, “nimeni”, “ideal” si “perfect”. Ca te faci de ras.

  8. @seba: eu am trecut de la iphone la android (s4) si pot spune ca nu mai vreau sa aud de ios.
    mai am vreo 3 prieteni care au luat-o pe urmele mele si imi dau dreptate. daca vrei o bijuterie de aratat lumii iei i5, daca vrei sa faci cam tot ce vrei pe telefon androidul este mult peste.

  9. Eu detin si ios si android.
    Am un nexus 4 care nu s-a blocat niciodata ,ruleaza impecabil.
    Detin si un ipad 2 de 2 ani de zile de care sunt la fel de multumit
    Dar daca as alege intre un 5s si un nexus 5 sau un g2 sau g flex as alege androidul.
    De ce?
    Pai stiu ce poate sa faca un android ,mai ales un nexus care este optimizat la maxim