Prima Pagina HTC One M8 Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5s vs HTC One M8 vs Nexus...

Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5s vs HTC One M8 vs Nexus 5 – in cel mai complex test de rezistenta (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gPXJAc70Sd4&w=580&h=370]

  Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5S vs HTC One M8 vs Nexus 5 sunt cateva dintre cele mai interesante smartphone-uri high-end disponibile pe piata, iar cei de la Square Trade le-au comparat intr-un test complex de rezistenta. In clipul video de mai sus aveti prezentat intregul test facut de catre compania specializata pe vanzarea de asigurare pentru terminale mobile, ea oferind si note pentru durabilitatea terminalelor. Conform companiei, Google Nexus 5 a obtinut nota 7, cea mai slaba, el fiind urmat de catre Samsung Galaxy S5 cu nota 6, iPhone 5S cu nota 5.5 si HTC One M8 cu nota 6.5.

 • The new Samsung Galaxy S5 takes a big step forward in durability, performing well in drop and dunk tests [scoring 6]. The Galaxy S4 has a Breakability Score of 7;
 • The iPhone 5s maintains a slight edge over all three Android phones, with a Breakability Score of 5.5;
 • The larger HTC One M8 took a step backward with a score of 6.5, performing poorly in dunk and slide tests. The previous generation HTC One is very durable, with a Breakability Score of 4.5;
 • The LG Nexus 5 scored a disappointing 7, failing dunk and drop tests.

  Conform testelor, iPhone 5S este cel mai rezistent smartphone dintre cele 4 testate, iar Google Nexus 5 este cel mai fragil.

 • Stefi

  iPhone 5s

 • adi

  da, la fel am inteles si eu, nota mai mica mai buna

 • stefan479

  @ai dreptate, se înțelege si de la punctul se la Htc one

 • stefan479

  Si cum nota mai mica e mai buna, din imaginea de la capătul articolului, iphone 5s cu scorul de 5.5 e cel mai bun 🙂

 • seba

  Unde sunt senzorii de umiditate care opresc tensiunea de alimentare la iphone5s ca nu s-au activat. Sau se activeaza cu intarziere!? Sau nu a ajuns apa pana la ei…. Loool

 • Nimeni

  Sa nu ne imbatam cu apa rece : androidele au fost depunctate la capitolul “Size” si “Grip-ability” care e tot functie de size.
  Testul de impact si testul de rezistenta la apa sunt ridicole. Nu au nici o legatura cu standardele in domeniu : EN 62262 si EN 60529.
  Scorul a fost facut de americani sa dea bine Apple. Iar ala de a conceput testele probabil e femeie de servici ca inginer nu e 100%.

 • AdiD

  pai cum sa compari rezistenta la apa intre s5 si 5s? unul este rezistent la apa, iar al doilea este doar…. doar este. 5s nu are nicio abilitate in legatura cu apa. Test platit de apple. e clar 100%. Sunt total de acord ca la dimansiuni si prindere in mana iph e genial. dar sa le pui la egalitae… Eu am 5s. dar nu am curaj sa il arunc in cada, cum are unul si galaxy s5. asa ca ” sa mai taie, da-le dreacu”!

 • Vlad

  Daca va uitati mai bine, Nexus 5 in primul test, se loveste de dispozitvul de “scapare” dupa care cade cu fata in jos si se sparge si de aici rezulta nota 7! E super testul! corect 104%