iPhone 6 – Apple angajeaza sute de oameni de securitate pentru a opri leak-urile privind design-ul si functionalitatea

  In ultimii 3 ani de zile iPhone-urile companiei Apple au fost prezentate pe internet intr-o multitudine de imagini inainte de a ajunge pe piata. Angajatii partenerilor Apple din China sunt cei carora trebuie sa le multumim deoarece am aflat inainte de vreme cum urmeaza sa arate iPhone-urile pregatite de catre Apple pentru lansare, leak-urile aparand in mod constant, chiar daca Apple a intarit masurile de securitate din fabrici.

  Intr-o noua tenatativa de a intari masurile de securitate si de a preveni viitoare aparitii ale iPhone 6 in presa, compania Apple a angajat 200 de oameni de securitate care au misiunea de a ii prinde pe cei care incearca sa paraseasca fabricile cu componente sau schite. Masura este una destul de normala pentru orice companie similara Apple, mai ales ca in China se platesc mii de dolari pe schite sau componente ale unor produse aflate in curs de dezvoltare.

  Ca sa fiu sincer, nu cred ca aceasta masura va ajuta in vreun fel compania Apple sa previna aparitia pe piata a unor noi imagini cu iPhone 6, insa ea are datoria de a incerca.