iPhone 6 – carcasa REALA apare in primele imagini! (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4DqE3CcfqkQ&w=580&h=370]

  Dupa luni si luni de zile in care am vazut diverse imagini cu machete ale iPhone 6, iata ca astazi vedem in sfarsit ceea ce este prezentata ca fiind o carcasa REALA a viitorului dispozitiv. Carcasa argintie din imaginea de mai jos ar trebui sa fie componenta reala pe care compania Apple o va utiliza pentru iPhone 6, ea fiind extrem de similara cu machetele aparute de-a lungul ultimelor luni pe internet.

  Desi nimeni nu poate spune cu certitudine ca aceasta va fi intr-adevar componenta pe care Apple se pregateste sa o utilizeze, exista sanse destul de mari ca ea sa fie reala, ea fiind prezentata de catre o sursa care in trecut ne-a oferit imagini reale cu viitorul dispozitiv. Ramane ca voi sa va decideti singuri daca aveti sau nu incredere in aceste imagini, insa din punctul meu de vedere, exista sanse mici ca in iPhone 6 sa fie utilizata o carcasa cu un design cu mult diferit.

20 COMENTARII

  1. cum puteti spera ca dungile vor fi altfel cand de la primele imagini aparute nimic nu s-a schimbat?!? va fi urat si gata, sa speram ca vor fi alte aspecte care vor compensa dar dungile vor fi acolo cel putin un an de zile dupa lansare.

  2. nu pot sa-mi dau cu parerea, daca imi place sau nu, abia dupa ce o sa-l tin in mana.
    insa cand au lansat 5s au pus blitz dublu, pentru o mai buna iluminare, acu,… revin din nou la un singur blitz…
    eu zic ca asta nui carcasa finala… opinia mea
    insa o sa traim si o sa vedem 😉

  3. Urattt,ff mai ales cel de 5.5″ . Iphone 5s este o bijuterie pe langa asta. Nu pot sa cred ca altii precum lg se duc spre bezel free si apple cu hidosenia de 5.5″ ramane cu ramaia aia. In toamna cred ca voi ramane la 5s sau imi voi lua note 4. M’am plictisit maxim de iphone care in fiecare an ne amageste cu marea revolutie,over and over again. Nu mai aduc aminte de hidosenia de ios,