iPhone 6 – Apple ar putea lansa un nou incarcator fara cablu Lightning reversibil (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=u5EDmlR5RoU&w=580&h=370]

  Saptamana aceasta am avut ocazia de a vedea intr-o multitudine de imagini un cablu Lightning reversibil conceput de catre compania Apple, dar si un nou tip de incarcator. Desi s-ar promovat in repetate randuri ideea ca acel cablu Lightning reversibil ar fi gandit special pentru iPhone 6, se pare ca in final doar incarcatorul aparut astazi, si vizibil in clipul video de mai sus, ar urma sa ajunga pe piata impreuna cu terminalul.

  Informatia vine de la un producator de accesorii pentru iDevice-uri certificat de catre Apple, el afland de la unul dintre furnizorii de componente pentru cabluri Lightning ca Apple nu a plasat comenzi pentru un cablu Lightning reversibil. Acest partener a trimis catre Apple cateva modele ale acestui tip de cablu pentru aprobare spre initierea productiei, insa cei de la Apple nu au oferit aceasta aprobare inca.

We are informed by the Official Appointed Manufacturer of Apple that the new Reversible USB Cable will not be released together with upcoming iPhone 6 and Apple has not placed any order with them yet. Apple fans will not be able to get the MFi version of this revolutionary cable from Apple this year but that is not the end of the story.

  In ciuda lipsei acestui nou cablu, un incarcator iPhone 6, vizibil in imaginea de mai sus, ar fi totusi pregatit pentru lansare, el urmand a fi compatibil inclusiv cu tabletele iPad Mini. Actualul incarcator pentru iPhone-uri are 1A, in timp ce noul incarcator are 2A, deci vorbim despre posibilitatea de a incarca baterii de capacitate mai mare mult mai repede, asa ca incepand de luna viitoare el ar trebui sa fie disponibil pentru achizitie si in magazinele Apple.