iPhone 6 – noul incarcator cu design refacut apare in imagini ?

  Stim deja ca pentru iPhone 6 compania Apple va lansa un cablu Lightning reversibil la ambele capete, insa se pare ca vom avea parte inclusiv de un incarcator cu un design refacut. In imaginea de mai sus puteti vedea incarcatorul iPhone 6, el fiind complet diferit de cel vandut in Europa pentru terminalele noastre, insa similar cu cel comercializat in Australia de mai bine de un an de zile.

  Facand o comparatie intre cele doua imagini veti observa ca exista putine diferente in ceea ce priveste design-ul incarcatorului pentru australia si a celui pentru iPhone 6. In afara marginilor si a unei posibile dimensiuni reduse, incarcatorul iPhone 6 pare sa fie o versiune usor refacuta a incarcatorului pentru Australia si exista posibilitatea ca el s fie comercializat doar in SUA, avand in vedere ca este facut pentru prizele americane.

  Desi vorbim despre o imagine facuta de un chinez, pe baza incarcatorului se pot vedea insemnele si certificarile companiei Apple, asa ca vorbim cel mai probabil de o imagine reala.