iPhone 6 – data de lansare confirmata in China

iPhone 6 asamblat - iDevice.ro

  Cu aproximativ o luna de zile in urma aflam ca pe data de 9 septembrie compania Apple urmeaza sa prezinte terminalul iPhone 6 in cadrul unei conferinte oficiale ce va avea, cel mai probabil, loc in sediul sau din Cupertino. In baza acestei date de prezentare v-am spus intr-un articol separat da ca data de lansare iPhone 6 va fi 19 septembrie, o zi de vineri aflata la 10 zile distanta de prezentarea oficiala ce urmeaza sa fie facuta de Apple.

  Aceasta data de lansare iPhone 6 este, aparent, confirmata acum si de catre una dintre cele mai mari publicatii IT din China, ea sustinand ca perioada 16 – 19 septembrie ar fi aleasa de Apple. Avand in vedere ca Apple nu lanseaza vreodata produse noi in zilele de marti, ne putem astepta ca lansarea iPhone 6 sa fie pe 19 septembrie, insa desigur ca abia pe data de 9 septembrie vom afla oficial de la compania Apple acest lucru.

  Ieri v-am spus tarile in care iPhone 6 ar trebui sa fie lansat, asa ca acum ramane doar sa aflam si cat va costa terminalul in sine.