iWatch – prezentarea din 9 septembrie este confirmata de noi surse

iWatch concept

  Ieri compania Apple a anuntat OFICIAL prezentarea iPhone 6 din 9 septembrie, iar zvonuri aparute cu doar o zi inainte indicau faptul ca iPhone 6L si iWatch isi vor face aparitia pe scena conferintei, desi cel din urma este un secret foarte bine pastrat de Apple. In ciuda acestor informatii, astazi aflam de la o noua publicatie americana importanta ca iWatch va fi prezentat de catre compania Apple pe data de 9 septembrie impreuna cu iPhone 6, lansarea produselor urmand a avea loc in acelasi timp.

Now the Cupertino, California-based company will attempt to repeat that feat in wearables, an emerging group of devices that track people’s activity and health. Apple will introduce a wearable gadget along with new iPhones on Sept. 9, a person with knowledge of the plans said. Notices for the event, which will also take place in Cupertino, were sent out yesterday.

  Apple lucreaza de mai bine de un an de zile la dezvltarea iWatch pentru lansare impreuna cu iOS 8 si cel putin a unui model al iPhone 6, iar acum in septembrie vom vedea tot ceea ce a pregatit Apple pentru noi. Din pacate nu stim exact cum va interactiona iWatch cu iPhone 6, sau ce fel de hardware vom gasi in el, dar stim ca el va include senzori biometrici si ne va putea monitoriza functiile vitale cu ajutorul unei aplicatiei numite iOS 8 Health.