Apple Store Online este inchis inaintea initierii sesiunii de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  V-am spus aseara ca in cursul serii trecute Apple va initia o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in 9 tari de pe glob, iar acum compania a inchis Apple Store Online pentru a pregati totul. In urmatoarele 3 ore inginerii companiei Apple vor modifica toate aspectele legate de initierea comenzilor pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus din diversele tari in care este pus in vanzare, iar incepand cu ora 10:00 sesiunea va fi oficial deschisa.

PRET iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor putea fi precomandate astazi in: Franta, Germania, Marea Britanie, Japonia, SUA, Australia, Canada, Singapore si Hong Kong. Inca din ziua prezentarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus v-am detaliat preturile europene pentru cele doua terminale, ele ramanand neschimbate de atunci si pana astazi. Separat de aceasta precomanda, Apple ar putea permite rezervarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru ridicare din Apple Store in ziua lansarii la orice ora dorita, compania incercand in acest fel sa evite crearea de cozi in fata magazinelor sale pentru zile intregi de asteptare.

  • iPhone 6 16 GB – 699€
  • iPhone 6 64 GB – 799€
  • iPhone 6 128 GB – 899€.
  • iPhone 6 Plus 16 GB – 799€
  • iPhone 6 Plus 64 GB – 899€
  • iPhone 6 Plus 128 GB – 999€.

LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus

 Pe data de 19 septembrie iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate oficial in cele 9 tari mentionate anterior, atunci ele fiind disponibile pentru achizitie din magazine, urmand ca in octombrie al doilea val de lansari sa aiba loc.