iPhone 6 si iPhone 6 Plus – de ce nu conteaza lipsa procesorului octa-core si a 3 GB RAM

  Dupa prezentarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus am vazut multi oameni dezamagiti de faptul ca Apple nu a decis sa implementeze in terminalele sale hardware-ului unui laptop. Dezamagirea ca Apple nu introduce procesoare octa-core si 3 GB RAM in iPhone 6 si iPhone 6 Plus o pot avea doar cei care nu inteleg absolut deloc de ce producatorii de terminale Android se schinuie sa “ia ochii” publicului cu specificatii pompoase care nu au vreo relevanta in lumea reala.

  Anul trecut iPhone 5S cu “umilul” sau procesor dual-core de 1.3 GHz si 1 GB RAM a pus la colt Samsung Galaxy S4, si alte terminale Android, cu procesoare quad-core si 2 GB RAM, performantele sale fiind net superioare. Intr-un an de zile, multi nu au invatat ca sunt prostiti cu specificatii pompoase cand Android-ul nu functioneaza fluid indiferent ce procesor are, in timp ce iOS-ul este functioneaza repede si fara probleme, cu hardware atat de “slab”.

  Chiar daca iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au hardware de laptop, chiar daca nu va veti putea lauda la prieteni cu procesoare octa-core si 3 GB RAM, va puteti lauda cu faptul ca “umilul” hardware al acestor telefoane permite utilizarea fluida a iOS-ului. Este drept ca Safari ar avea nevoie uneori de ceva mai mult RAM daca deschideti numarul maxim de tab-urii permise, insa in rest, continuati sa cumparati specificatii si ignorati iPhone-urile cu hardware atat de “slab”.