iOS 8 jailbreak se afla in proces de dezvoltare, va fi compatibil cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Daca erati suparati din cauza faptului ca ati fost obligati sa renuntati la jailbreak pentru a face update la iOS 8, ei bine am o veste foarte buna pentru voi. Echipa care a dezvoltat Pangu iOS 7.1 jailbreak a anuntat ca lucreaza deja la o solutie de iOS 8 jailbreak pe care o va lansa de indata ce va avea un program utilizabil de catre posesorii de terminale iPhone, iPad si iPod Touch, anuntul luand extrem de multi oameni prin surprindere.

  In imaginea de mai sus aveti un mesaj publicat de catre echipa Pangu in cursul noptii trecute, el confirmand faptul ca solutia de jailbreak iOS 8 se afla in lucru, dar si ca ea urmeaza sa fie compatibila cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Avand in vedere ca vorbim despre doua terminale complet noi, nimeni nu stie daca vom putea face jailbreak iPhone 6 si iPhone 6 Plus chiar din momentul lansarii solutiei de iOS 8 jailbreak, insa viitorul se anunta a fi extrem de interesant.

Thanks to M.

7 COMENTARII

  1. Daca pana la iphone5 m-i se parea JB o chestie faina, ma intreb tot mai des daca e bine sa-l folosesc si in continuare. E clar ca JB elimina partial sandboxingul si securitatea datelor, putand oferi acces integral la datele de pe telefon, chiar si la cele sensibile si foarte sensibile. Daca pana acum a fost doar amprenta care ar intra in aceasta categorie, acum se mai adauga si datele cardurilor (pentru plati electronice). Cred ca pe viitor va trebui sa alegem intre JB si folosirea acestor feature-uri.