iOS 8.0.1 este pregatit pentru lansare, iata ce probleme va rezolva

  V-am spus saptamana trecuta ca iOS 8.0.1 va fi lansat luna aceasta de catre compania Apple pentru a rezolva o problema a HealthKit ce impiedica utilizarea aplicatiilor care au acest sistem inclus. In momentul de fata iOS 8.0.1 se afla in proces de testare si verificare la partenerii Apple in vederea lansarii, asa ca pana la mijlocul saptamanii viitoare ar trebui sa il avem disponibil pentru DOWNLOAD prin intermediul iTunes sau a sistemului OTA Update.

  • Phone: Addresses bugs with call forwarding and freezing when accessing visual voicemail 
  • Keyboard: Fixes an issue with keypad not appearing to enter iCloud Keychain verification codes
  • Safari: Fixes a problem with videos occasionally not playing 
  • Sharing: Fixes AirDrop support for Passbook passes 
  • VPN: Addresses an issue with installing VPN profiles 

  Avand in vedere ca iOS 8 are o multitudine de probleme, iOS 8.0.1 va incerca sa rezolve o parte dintre ele, mai exact cele privind: redirectionarea apelurilor, afisarea tastaturii in momentul introducerii codurilor de verificare pentru iCloud Keychain, rularea clipurilor video in Safari, trimiterea de pass-uri prin AirDrop, instalarea de profiluri pentru functia VPN a sistemului de operare.

  Din pacate nicaieri nu se vorbeste despre rezolvarea problemelor Wi-Fi ale iOS 8, sau despre cele ale altor functii care nu pot fi utilizate corespunzator, insa probabil Apple nu va admite existenta lor si le va rezolva fara sa anunte oficial ceva. Pana una alta, daca sunteti nemultumiti de iOS 8 puteti face DOWNGRADE la iOS 7.

8 COMENTARII

  1. Nici ca nu am sa trec la IOS 8…. Si cred ca am sa spun adio iPhone, o sa imi iau Z3.
    Apropo, iPad mini am rămas la IOS 6.0, merge brici.

  2. Astazi telefonul (5s cu ios8) s-a blocat cand scriam un sms. A reactionat doar la restart.
    Iar cand am intrat in meniul Privacy de la Location Services (dupa ce citisem articolul de pe idevice ) mi-a aparut ecranul albastru si s-a restartat. WTF?!