iOS 8 jailbreak iPhone 6, iPhone 6 Plus si restul iDevice-urilor

  iOS 8 a fost lansat cu mai bine de 2 saptamani in urma si iOS 8.1 este pregatit pentru lansare in data de 20 octombrie, Apple miscandu-se destul de repede cu update-urile pentru sistemul sau de operare anul acesta. La scurt timp dupa lansarea iOS 8, echipa de hackeri numita Pangu a anuntat ca lucreaza deja la dezvoltarea unei solutii de jailbreak iOS 8 pentru iPhone 6, iPhone 6 Plus, dar si restul iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor, ea urmand a fi lansata cand va fi 100% pregatita.

iOS 8 jailbreak

  Avand in vedere ca iOS 8.1 urmeaza sa apara peste mai putin de doua saptamani de zile, este cat se poate de logic faptul ca o solutie de jailbreak iOS 8 nu va fi lansata pana la acea data pentru a nu distruge inutil un exploit. Dupa lansarea iOS 8.1 exista oricand posibilitatea de a vedea si o solutie de iOS 8.1 jailbreak lansata de catre chinezii de la Pangu, ei castigand o suma serioasa de bani pentru lansarea Pangu iOS 7.1.2 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

  Jailbreak iOS 8.1 va fi compatibil si cu iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, insa probabil tableta iPad Air 2 va fi deasemenea inclusa in lista terminalelor compatibile, avand in vedere ca ea va aparea pe piata pana la sfarsitul acestei luni. Acestea fiind spuse, nu vom avea foarte mult de asteptat pana cand o solutie de noua de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch va fi oficial disponibila pentru noi.