iPad Air 2 si iPad Mini 3 confirmate oficial de Apple impreuna cu noile functii

  Cu doar o zi inaintea conferintei pentru prezentarea iPad Air 2 si iPad Mini 3, compania Apple a publicat in iBook Store ghidurile de utilizare pentru iOS 8.1, dezvaluind ambele tablete pentru lumea intreaga. Apple confirma faptul ca iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor avea Touch ID integrat, dar si ca tableta mica va avea in continuare un buton lateral pentru dezactivarea completa a sunetelor si blocarea orientarii ecranului in timpul utilizarii.

iPad Air 2 si iPad Mini 3 apar in iTunes

 

  Imaginea de mai sus a fost preluata direct din iBook Store in care este disponibil ghidul de utilizare pentru iOS 8, iar denumirile prezente acolo au fost introduse de catre compania Apple, deci se pare ca ele vor fi cele utilizate. Separat de Touch ID, ambele tablete urmeaza sa includa un chip A8, sau A8X, Apple Pay, ele urmeaza sa aiba schimbari minore de design, modului Burst pentru inregistrarea de poze folosind aplicatia Camera si probabil alte cateva noutati interesante in iOS.

  Maine seara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb