Semi-Restore – restore la iOS 8 – iOS 8.1 fara a pierde jailbreak

  Semi-Restore este un program lansat cu 3 ani de zile in urma pentru a ne permite sa facem re-restore la o versiune a iOS fara a pierde jailbreak-ul din dispozitivele noastre, iar astazi a fost lansata versiunea sa pentru iOS 8 – iOS 8.1. Folosind acest program, disponibil deocamdata doar pentru Windows sau Linux, veti putea face un re-restore pentru iOS 8 sau iOS 8.1, adica o revenire la setarile din fabrica ale terminalelor cu stergerea datelor. Programul este gandit pentru a sterge orice fel de fisiere care sunt suplimentare celor disponibile in mod normal dupa un restore curat, exceptie facand jailbreak-ul, acesta fiind pastrat.

  Semi-Restore va fi in curand singura metoda de a mentine un jailbreak pentru iOS 8 sau iOS 8.1, avand in vedere ca Apple inca semneaza cea din urma versiune a sistemului de operare, deci ar trebui sa il aveti in vedere. Pentru ca programul a fost lansat abia de cateva zeci de minute, nu va recomand sa il folositi inca si sa faceti restore normal prin iTunes la iOS 8.1, cat inca este posibil acest lucru. Dupa cateva zile de testare si verificare facute de catre utilizatori din lumea intreaga programul va deveni mult mai sigur pentru utilizare si atunci veti sti ca nu veti intampina probleme in a il utiliza.

  Semi-Restore nu instaleaza propriu-zis un firmware al iOS ci doar sterge fisiere care sunt suplimentare cele unui setup normal, asa ca nu va ganditi ca veti putea face restore la o versiune pentru care nu se semneaza SHSH-uri. Puteti descarca Semi-Restore de aici: Windows, Linux.