Iata cum poti folosi accesorii neautorizate cu iPhone si iPad

Incepand cu iOS 7 compania Apple a blocat partial posibilitatea de a mai folosi unele accesorii neautorizate cu iPhone si iPad, problema devenind mai mare in iOS 8 pentru unele dintre ele care nu functioneaza nici macar partial.

accesoriu neautorizat

Pentru a rezolva aceasta problema si a permite utilizarea accesoriilor terte neautorizate a fost lansat in Cydia un tweak numit Support Unsupported Accessories 8, el inlaturand restrictiile implementate de catre cei de la Apple. In general iOS 8 va refuza sa permita incarcarea sau sincronizarea de date cu cabluri contrafacute sau fabricate de catre companii terte neautorizate de Apple, asa ca acest tweak va salveaza de cumpararea unui cablu sau accesoriu original.

Desigur ca nu este recomandata utilizarea accesoriilor neautorizate, dar daca tot o veti face, este bine sa aveti si un tweak cares a va permita sa inlaturati restrictiile fara probleme chiar atat de mari. Support Unsupported Accessories 8 este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in repo-ul BigBoss al Cydia.