CASTIGATORI – Concurs: Castiga unul dintre cei doi ochelari de realitate virtuala AVATAR!

Concurs E-BODA AVATAR

  Astazi am publicat review-ul pentru ochelarii de realitate virtuala AVATAR comercializata de catre Carrefour Online in Romania, iar acum va ofer posibilitatea de a castiga doua produse in cadrul acestui concurs. Carrefour Online este magazinul online al Carrefour Romania, cea mai mare retea de hypermarket-uri din tara, iar prin el puteti cumpara cu livrare acasa pentru Bucuresti aproape orice produse din magazinele Carrefour.

  Gadget-ul de realitate virtuala Avatar, este primul produs cu livrare gratuita in toata Romania pe Carrefour-Online.ro.

  Pentru acest concurs, punem la bataie va ofera doua casti AVATAR, iar conditiile de participare sunt urmatoarele, ele urmand a fi verificate dupa alegerea castigatorilor :

  • dati un share sau retweet acestui articol;
  • raspundeti intr-un comentariu la intrebarea ce produse/ categorii de produse ai vrea sa gasesti pe Carrefour-Online.ro in 2015 cu livrare nationala ?

  Concursul se va incheia sambata, 20.12.2014 la ora 24:00. Pe 22 Decembrie vor fi alesi si anuntati castigatorii, iar dupa primirea si confirmarea datelor de contact, Carrefour-Online.ro va expedia produsele catre voi, pana pe 30 Ianuarie.

CASTIGATORII sunt : Teodorchatagra ; 

Avand in vedere ca Teodor nu a raspuns e-mail-ului de confirmare, am fost nevoiti sa extragem un alt castigator. Acesta este : amfetamin 

84 COMENTARII

  1. In 2015 Carrefour trebui sa aduca mai multe gadgeturi, astfel atrage tinerii. Eu sincer pana acum nici nu stiam ca vand asemenea produse online. Cand te gandesti la Carrefour, te gandesti la supermarket deci mancare in general. Poate si niste reclame tv/online ar merge.

  2. Eu as dori sa comercializeze mai multe electronice sau gadgeturi dar sa se livreze si in tara din Carrefour Online, nu doar in Bucuresti si imprejurimi. Am vrut sa comand un tv din Carrefour Online dar nu am putut plasa comanda cu livrare in Caras-Severin.

  3. In 2015 mi-ar placea sa gasesc pe Carrefour Online 2 categorii de produse : brazi de Craciun si mai ales categorii de electronice care nu se gasesc pe alte site-uri online, ex : Jabra, Bang&Olufsen.

  4. Cat mai multe lucruri, pentru ca-mi comand constant mancare/cosmetice si m-ar interesa si lucruri de IT, eventual retelistica, accesorii, lucruri transportabile si care nu presupun o verificare atenta din partea mea, cand il cumpar din magazin.

  5. Pana sa vad pe idevice, nu am intrat pe Carrefour Online, desi imi fac cumparaturile si in Carrefour… Au multe produse, dar mi-ar placea sa gasesc si RCA-uri eventual la un pret mai bun.

  6. In mazinul Carrefour online aș dori să vad mai multe produse auto, doar odorizante si ce mai era, putin. Sunt destule in magazin, le-as vrea si online. Multumesc