Prima Pagina castiga CASTIGATORI – Concurs: Castiga unul dintre cei doi ochelari de realitate virtuala...

CASTIGATORI – Concurs: Castiga unul dintre cei doi ochelari de realitate virtuala AVATAR!

84

Concurs E-BODA AVATAR

  Astazi am publicat review-ul pentru ochelarii de realitate virtuala AVATAR comercializata de catre Carrefour Online in Romania, iar acum va ofer posibilitatea de a castiga doua produse in cadrul acestui concurs. Carrefour Online este magazinul online al Carrefour Romania, cea mai mare retea de hypermarket-uri din tara, iar prin el puteti cumpara cu livrare acasa pentru Bucuresti aproape orice produse din magazinele Carrefour.

  Gadget-ul de realitate virtuala Avatar, este primul produs cu livrare gratuita in toata Romania pe Carrefour-Online.ro.

  Pentru acest concurs, punem la bataie va ofera doua casti AVATAR, iar conditiile de participare sunt urmatoarele, ele urmand a fi verificate dupa alegerea castigatorilor :

 • dati un share sau retweet acestui articol;
 • raspundeti intr-un comentariu la intrebarea ce produse/ categorii de produse ai vrea sa gasesti pe Carrefour-Online.ro in 2015 cu livrare nationala ?

  Concursul se va incheia sambata, 20.12.2014 la ora 24:00. Pe 22 Decembrie vor fi alesi si anuntati castigatorii, iar dupa primirea si confirmarea datelor de contact, Carrefour-Online.ro va expedia produsele catre voi, pana pe 30 Ianuarie.

CASTIGATORII sunt : Teodorchatagra ; 

Avand in vedere ca Teodor nu a raspuns e-mail-ului de confirmare, am fost nevoiti sa extragem un alt castigator. Acesta este : amfetamin 

84 COMENTARII

 1. In 2015 Carrefour trebui sa aduca mai multe gadgeturi, astfel atrage tinerii. Eu sincer pana acum nici nu stiam ca vand asemenea produse online. Cand te gandesti la Carrefour, te gandesti la supermarket deci mancare in general. Poate si niste reclame tv/online ar merge.

 2. As dori niste oferte atragatoare , produse de calitate , demne de prestigiul carrefour .

 3. Eu as dori sa comercializeze mai multe electronice sau gadgeturi dar sa se livreze si in tara din Carrefour Online, nu doar in Bucuresti si imprejurimi. Am vrut sa comand un tv din Carrefour Online dar nu am putut plasa comanda cu livrare in Caras-Severin.

 4. Da zice bine mai sus,chiar nu stiam ca vand asa ceva,si ar fii bine daca ar avea mai multe in cornerul de tehnologie.

 5. As vrea sa vad la carrefour o gama mai diversificata de accesorii pentru telefoane la preturi competitive .

 6. mai multe produse, gen: tv-uri, pc, laptopuri, telefoane, imprimante, componente pc etc

 7. In 2015 as vrea sa vad in magazinele Carrefour mai multe produse internationale.

 8. In 2015 mi-ar placea sa gasesc pe Carrefour Online 2 categorii de produse : brazi de Craciun si mai ales categorii de electronice care nu se gasesc pe alte site-uri online, ex : Jabra, Bang&Olufsen.

 9. Cat mai multe lucruri, pentru ca-mi comand constant mancare/cosmetice si m-ar interesa si lucruri de IT, eventual retelistica, accesorii, lucruri transportabile si care nu presupun o verificare atenta din partea mea, cand il cumpar din magazin.

 10. Pana sa vad pe idevice, nu am intrat pe Carrefour Online, desi imi fac cumparaturile si in Carrefour… Au multe produse, dar mi-ar placea sa gasesc si RCA-uri eventual la un pret mai bun.

 11. As vrea sa vad in Carrefour o gama mai diversificata de gadgeturi precum si introducerea giftcard-urilor.

 12. o gama mai diversificata de gadgeturi precum si introducerea giftcard-urilor.

 13. As vrea sa vad in Carrefour o gama mai diversificata de gadgeturi precum si introducerea giftcard-urilor

 14. In mazinul Carrefour online aș dori să vad mai multe produse auto, doar odorizante si ce mai era, putin. Sunt destule in magazin, le-as vrea si online. Multumesc

 15. Mai multe produse de handmade crafting si articole pentru artisti (exemplu Parallel pen de la Pilot)

 16. mai multe produse de curatenie, papetarie, lenjerii de pat, produse pentru in casa dar si electronice

Comments are closed.