CASTIGATORI – Concurs: Castiga unul dintre cei doi ochelari de realitate virtuala AVATAR!

Concurs E-BODA AVATAR

  Astazi am publicat review-ul pentru ochelarii de realitate virtuala AVATAR comercializata de catre Carrefour Online in Romania, iar acum va ofer posibilitatea de a castiga doua produse in cadrul acestui concurs. Carrefour Online este magazinul online al Carrefour Romania, cea mai mare retea de hypermarket-uri din tara, iar prin el puteti cumpara cu livrare acasa pentru Bucuresti aproape orice produse din magazinele Carrefour.

  Gadget-ul de realitate virtuala Avatar, este primul produs cu livrare gratuita in toata Romania pe Carrefour-Online.ro.

  Pentru acest concurs, punem la bataie va ofera doua casti AVATAR, iar conditiile de participare sunt urmatoarele, ele urmand a fi verificate dupa alegerea castigatorilor :

  • dati un share sau retweet acestui articol;
  • raspundeti intr-un comentariu la intrebarea ce produse/ categorii de produse ai vrea sa gasesti pe Carrefour-Online.ro in 2015 cu livrare nationala ?

  Concursul se va incheia sambata, 20.12.2014 la ora 24:00. Pe 22 Decembrie vor fi alesi si anuntati castigatorii, iar dupa primirea si confirmarea datelor de contact, Carrefour-Online.ro va expedia produsele catre voi, pana pe 30 Ianuarie.

CASTIGATORII sunt : Teodorchatagra ; 

Avand in vedere ca Teodor nu a raspuns e-mail-ului de confirmare, am fost nevoiti sa extragem un alt castigator. Acesta este : amfetamin