HTC ONE M9 apare in imagini oficiale

HTC ONE M9 real

  HTC ONE M9 va fi prezentat pe 1 martie de catre compania HTC, iar in cursul noptii trecute o serie de clipuri video oficiale au fost publicate pe internet multumita unor persoane cu surse in interiorul companiei. Acele clipuri video au fost intre timp sterse deoarece prezentau atat HTC ONE M9, cat si functiile pe care terminalul urma sa le aiba, insa am ramas totusi cu unele imagini si informatii despre el. In imaginile acestui articol vedeti cum va arata HTC ONE M9 in momentul lansarii pe piata, cei de la HTC alegand sa pastreze, in principiu, design-ul folosit in trecut pentru HTC ONE M8.

HTC ONE M9 – primele imagini oficiale

  HTC ONE M9 va avea intr-adevar o camera principala de 20 de megapixeli si o camera frontala UltraPixel pentru inregistrarea de selfie-uri foarte bune in conditii de luminozitate scazuta. Separat, HTC ONE M9 urmeaza sa contina un sistem Dolby Surround Sound cu difuzoare BoomSound, el fiind sustinut si de o serie de schimbari importante pe partea software. Compania HTC a implementat in HTC ONE M9 o noua versiune a interfetei Sense, iar in ciuda faptului ca nu vorbim despre o schimbare dramatic,a HTC va permite totusi personalizarea temelor, activarea unui widget care afiseaza aplicatii in functie de locatia noastra si multe altele.

HTC ONE M9 real 1

  HTC ONE M9 vine si cu un nou editor de poze pentru aplicatia Camera, plus o multitudine de functii pentru alte aplicatii native ale sistemului de operare. Acestea fiind spuse, HTC ONE M9 pare sa fi fost dezvaluit inaintea prezentarii oficiale, desi cei de la HTC sustin ca acest lucru nu este adevarat, astfel ca duminica surpriza nu va fi la fel de mare.

HTC ONE M9 real 2