HTC U12 Plus: Telefonul ale Carui Componente le Vezi prin Carcasa

HTC U12 Plus este primul telefon premium lansat in cursul anului 2018 de catre compania HTC, iar pentru design a fost ales ceva foarte curajos si interesant.

HTC U12 Plus Telefonul Componente Carcasa

HTC U12 Plus a fost lansat oficial astazi de catre compania taiwaneza HTC, e fiind disponibil in cateva culori interesante, dar si cu specificatii demne de un telefon premium. HTC U12 Plus este singurul telefon premium pe care cei de la HTC il vor lansa anul acesta, compania incercand sa devina profitabila dupa multi ani cu scaderi ale incasarilor.

HTC U12 Plus este vandut de catre cei de la HTC in trei culori, un negru ceramic, un rosu “ca focul”, dar si un albastru semi-transparent, prin care se vad componentele din carcasa. HTC U12 Plus este prezentat in imaginea de mai jos cu noua sa carcasa foarte interesanta, componentele camerei si ale cititorului de amprente fiind foarte usor vizibile.

HTC U12 Plus: Telefonul a Carui Componente le Vezi prin Carcasa

HTC U12 PLus translucent componente

HTC U12 Plus arata foarte interesant cu aceasta carcasa albastra semi-transparenta, si e foarte posibil ca majoritatea celor care-l vor cumpara sa o aleaga fara regrete. HTC U12 Plus ar putea fi primul telefon premium care are o carcasa de acest gen, daca nu gresesc, iar avand in vedere ca in China chestiile de acest gen sunt populare, e posibil ca alti producatori sa copieze ideea.

HTC U12 Plus are un ecran Super LCD6 cu diagonala de 6 inch si rezolutie de 2880 x 1440 pixeli, un chip Qualcomm Snapdragon 845 cu 6 GB de memorie RAM, o camera duala de 12 megapixeli si o baterie de 3500 mAh. Pentru toate acestea, HTC U12 Plus are stabilit un pret de vanzare de 800 de euro, destul de mare in conditiile in care HTC vrea sa-si creasca vanzarile.

13 COMENTARII

  1. Am fost mare fan Htc, mai ales pentru iesirea audio puternica pentru casti, ascultand muzica foarte mult. M7,8,9,10, modele Desire din policarbonat luxos, le-am adorat. Din pacate azi , in lipsa mufei de casti, a unei camere care sa iasa in evidenta, htc se pierde in masa de telefoane chinezesti foarte bine realizate de la OnePlus, Xiaomi, Huawei, Oppo, Zte si multi altii.

  2. Pai toate androidele au același hardware :)) doar numele Branului face diferența și câte un artificiu la os in rest nimic! Dacă e pistol cu apa insemana ca toate sunt fel:))) evident

  3. Ce înseamnă la tine “același hardware”? Probabil înafara de procesor (snapdragon pe care îl folosesc majoritatea…nu toți) componentele sunt diferite. Vorbim de ecran, cameră, memorii, chip-ul de memorie…etc.(eu am enumerat tot hardware să știi), puțin probabil să găsești fix aceleași componente, mai ales la ecran și cameră.

  4. Nu te poti abtine de la trollat ?
    Habar nu ai ca Samsung, Huawei,Xiaomi isi fac si folosesc in mare parte propriile procesoare. Toate celelalte componente sunt diferite intre telefoane.
    Os-ul e destul de diferit, nu doar prin interfata ci si prin functii, intre producatorii mari.
    Pistol cu apa zici ? Pai pistoalele astea cu apa, TOATE obtin un scor mai mare in Antutu decat iPhoanele – deci inseamna ca sunt superioare per total lui iPhoneX, care e cel mai potent telefon al Apple.
    Nu te-am vazut o singura data de cand ai aparut pe aici, sa scoti un comentariu inteligent – vesnic trollezi si incerci sa jignesti concurenta.

  5. HTC a pierit pentru ca nu a intrat in jocul de marketing mincinos, trisare in benchmarkuri, publicitate negativa facuta concurentei etc. a concurentei. Am folosit si iphone 5, si samsung s7, si lg g3, si htc one m7, m8 si multe altele insa, dintre toate, telefoanele celor de la htc mi s-au parut, in mod cat se poate de obiectiv, cele mai bine realizate, softul de departe cel mai stabil dintre toate (la egalitate cu iphone). Personal, nu m-a interesat niciodata camera unui telefon, care e oricum si acum, in 2018, ras in comparatie cu un banal dslr. Mult mai importante sunt stabilitatea softului, optimizarea bateriei, puterea semnalului in zone cu semnal foarte slab (iphonul si samsung au avut si au inca probleme in astfel de locatii, spre deosebire de mute “chinezarii”), calitatea auditiei in convorbiri si cea prin iesirea de casti. Apreciez mult mai mult aceasta decat calitatea camerei unui telefon. Un felefon bine gandit poate inlocui cu succes un DAP scump, insa o camera de top de telefon nu sufla in fata unei scule dedicate.

  6. Pentru tine SUA este 50% si restul globului unde vinde samsung(Europa, Coreea, India..etc.)este tot 50%? IN MARE PARTE Samsung foloseste procesoare proprii.

  7. Xiaomi foloseste in mare parte (peste 99%) procesoare de la Qualcomm). Samsung foloseste procesoare proprii in toate celelalte piete in afara de US (~50% din gama galaxy s), unde foloseste procesoare Qualcomm (restul de ~50%), din motive usor de intuit. Doar Huawei foloseste preponderent procesoare proprii, insa si ei au avut si au telefoane low/mid range ce folosesc procesoare de la “concurenta”. Deci despre ce vorbesti tu, cand spui ca “Samsung, Huawei,Xiaomi isi fac si folosesc IN MARE PARTE”?!

  8. Sunt utilizator si fan HTC dar si goarte dezamagit de brand. Face lansari si reclame la device-uri colorate dar pe piata gasesti numai negru si gri.