HTC U12 Plus: Doua PROBLEME MARI Descoperite

HTC U12 Plus are doua probleme mari descoperite pentru un telefon care, desi este interesant, este foarte scump, insa HTC arata ca nu a invatat din greseli.

HTC U12 Plus Doua PROBLEME MARI 349893

HTC U12 Plus a fost lansat anul acesta de catre compania HTC ca un succesor al seriei U11, iar desi unele probleme descoperite acolo au fost rezolvate, din pacate iata ca au aparut altele pentru clientii care vor cumpara telefonul. Mai exact, se pare ca HTC U12 Plus are probleme cu butoanele capacitive pe care compania le-a implementat, dar si cu structura de rezistenta, aici taiwanezii rezolvand o problema anterioara, dar lasand alta pentru clientii lor.

HTC U12 Plus poate ramane fara butoanele capacitive laterale, acestea putand fi desprinse de carcasa telefonului daca le este acordata suficienta atentie, ceva ce in mod normal nu ar trebui sa se intample. Daca telefonul este scapat cu partea laterala pe o suprafata dura, atunci exista riscul ca butoanele HTC U12 Plus sa se desprinda, sau sa sara complet, iar dupa ce se intampla asta, ele nu mai pot fi folosite, si trebuie inlocuite intr-un service GSM.

HTC U12 Plus: Doua PROBLEME MARI Descoperite

HTC U12 Plus are deasemenea si o alta problema serioasa descoperita, carcasa telefonului desprinzandu-se de structura de rezistenta, fara a se rupe, insa adezibul care tine cele doua componente lipite, dispare. Din pacate, aceasta problema a HTC U12 Plus elimina complet si rezistenta telefonului la apa si praf, garantia disparand deasemenea daca ea este descoperita la o inspectie facuta intr-un service, cel putin pana cand taiwanezii o vor recunoaste.

HTC U12 Plus arata ca HTC inca este foarte departe de a avea produse de calitate pentru consumatori, ceva ce am vazut inclusiv la telefoanele Google Pixel, pe care HTC pe fabrica pentru Google, insa cu diverse alte probleme. HTC U12 Plus este un telefon interesante, cu foarte multe puncte forte, insa din pacate aceste probleme destul de stupide pun in discutie oportunitatea de a cumpara telefonul taiwanezilor in detrimentul celor ale altor producatori.