HTC. Incercarea DISPERATA de a REVENI in TOP

HTC. Compania face o noua incercare disperata de a reveni in topul producatorilor de smartphone-uri, iata ce a declarat presedintele sau astazi.

htc smartphone

HTC. In trecut unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri la nivel global, acum compania taiwaneza se chinuie sa evite falimentul, vanzarile sale de smartphone-uri intrand intr-un picaj care pare imposibil de reglat. In trimestrul fiscal anterior, HTC a inregistrat incasari de doar 130 de milioane de dolari din vanzarile de smartphone-uri, cu 400 de milioane de dolari mai putin decat in T3 2017, iar in ceea ce-i priveste cota de piata, aceasta a scazut sub 1%.

HTC. Compania are nevoie disperata de o schimbare majora in felul in care functioneaza, iar cei din conducere au anuntat ca in 2019 compania se va concentra pe telefoane premium si de clasa medie. HTC nu se va mai concentra pe telefoanele foarte ieftine, ci va incerca sa lupte cu marii producatori pe segmentele unde se fac adevaratii bani, adica acelea de clasa medie si premium, profitul fiind practiv produs de catre telefoanele vandute la preturi cat mai mari.

HTC. Incercarea DISPERATA de a REVENI in TOP

HTC. Compania sustine ca telefonul Exodus 1, recent lansat pentru blockchain si cei care vand criptomonede, se vinde foarte bine, iar asta motiveaza compania sa faca alte modele de telfeoane similare. In aceeasi masura, HTC sustine ca modelul U12 s-a vandut destul de bine din noiembrie, cand a fost lansat, si pana acum, uar U12 Plus este deasemenea inca destul de cautat de catre consumatori, desi a fost lansat acum 6 luni pe piata, si e destul de vechi.

HTC is eyeing to reboot its smartphone sales in the first half of 2019 by focusing on mid-tier to high-end models. The company’s first batch of its blockchain-enabled smartphone, the Exodus 1, launched in early December, have been sold out.

HTC. Entuziasmul celor din conducere nu este totusi suficient pentru a avea succes intr-o piata smartphone in care producatorii din China lanseaza telefoane cat mai ieftine, si cu cat mai multe functii, chiar daca ele sunt utile pentru consumatori, sau nu. Chiar si asa, e bine ca HTC inca vrea sa revina in topul producatorilor de smartphone-uri, deoarece e nevoie de taiwanezi acolo pentru ca toata aceasta concurenta e benefica pentru clienti.