Michael Fassbender foloseste iPhone 4

Michael Fassbender iPhone 4Michael Fassbender foloseste iPhone 4, da ati citit bine, actorul care il interpreteaza pe Steve Jobs in filmul produs de catre compania Universal foloseste iPhone-ul lansat acum 5 ani de zile cand fostul CEO era inca in viata. Informatia a fost oferita de catre actor in cadrul unui interviu acordat unei publicatii americane, iar faptul ca el foloseste un smartphone atat de vechi nu ar trebui sa surprinda pe cineva.

Michael Fassbender sustine ca design-ul iPhone 4 i se pare a fi cel mai bun creat vreodata pentru un terminal iPhone, insa separat de acest lucru el spune ca foloseste produsele electronice pana cand ele nu mai functioneaza. Desi terminalul sau iPhone 4 a fost lovit si are carcasa crapata, actorul sustine ca atat timp cat smartphone-ul este functional, el va continua sa il utilizeze in baza afinitatii vis-a-vis de el.

You recently finished playing Steve Jobs. Is it dark?
Like “The Conjuring”?

No, is it a favorable adaptation?
I think it is.

You look skinnier now.
I didn’t lose weight. But I certainly didn’t go to the gym.

Did it cause you to look at Mac products differently?
It did. I’m still on my iPhone 4.

You don’t have the iPhone 6?
No, the 4 is my favorite design. I also use something until it’s no longer useable.

Your phone looks broken.
But it still works. The cover actually broke off my broken phone.

Separat de informatiile privind al sau iPhone 4, Michael Fassbender sustine ca filmul Steve Jobs produs de catre Universal il prezinta pe fostul CEO Apple intr-o lumina mult mai favorabila decat cea descrisa de diversele biografii publicate pana acum. Avand in vedere ca el a terminat recent filmarile pentru pelicula, trebuie sa il credem pe cuvant in momentul de fata, insa mai mult vom vedea abia cand pelicula va fi lansat.

Filmul Steve Jobs va ajunge in cinematografe in luna octombrie a acestui an, in preajma marcarii a 4 ani de la decesul lui Steve Jobs.