Halo Back – prima folie cu buton back pentru iPhone

Halo Back folie buton back iphoneHalo Back este prima folie cu buton back pentru iPhone, iar daca va uitati cu atentie la poza alaturata veti intelege o parte din titlu, asta deoarece accesoriul a fost special conceput pentru cei care au un iPhone 6 Plus, insa ea nu le este adresata in exclusivitate. Halo Back are capacitate de a proteja ecranele terminalelor noastre de aproape orice fel de impact, insa in plus are aplicat un strat tactil care imita o apasare pe ecran.

Dupa cum prea bine stiti, majoritatea aplicatiilor au in partea superioara a interfetei meniul de navigare prin sectiunile lor, astfel ca acolo exista si un buton care la apasare revine la sectiunea anterioara a titlului. Avand in vedere ca butonul este pozitionat in partea superioara a aplicatiilor, multi utilizatori s-au plans din cauza faptului ca el este uneori greu de atins, iar pentru ei a fost creata folia Halo Back.

Halo Back is the first smart screen protector in the world. The invisible back button let your iPhone go back easily. With this little magic, you can operate your phone with a single hand. If you are using iPhone 6 /iPhone 6 Plus, you have probably felt our frustration: cannot reach back button on upper left corner, unable to control with one hand, drop the phone and break heart. Traditional screen protectors “sacrifice” themselves in accident, but you still live in fear and inconvenience.

Practic Halo Back ne permite sa apasam in partea inferioara stanga a terminalelor pentru a simula apasarea unui buton de navigare prin interfata, care ar fi in mod normal plasat in partea superioara stanga, iar clipul de mai jos prezinta totul. Halo Back este prima folie inteligenta pentru terminale iPhone si probabil va da startul aparitiei unei multitudini de alte accesorii similare.

Halo Back cauta in momentul de fata finantare prin intermediul Kickstarter si probabil o va obtine.