Filmul Steve Jobs ar putea fi lansat in Europa abia in 2016

1

trailer steve jobsFilmul Steve Jobs ar putea fi lansat in Europa abia in 2016, asta desi premiera din SUA este programata pentru data de 9 octombrie 2015, cei de la Universal confirmand pentru o publicatie italiana lansarea intarziata. Conform celor de la Universal, lansarea filmului Steve Jobs ar urma sa aiba loc pe data de 21 ianuarie in Italia, la mai bine de 3 luni distanta de premiera din SUA, aceasta decizie fiind destul de ciudata, asta daca se va confirma a fi adevarata.

Primul trailer Steve Jobs a fost publicat acum o saptamana si jumatate de catre cei de la Universal, iar in el putem vedea pentru prima oara cum arata Michael Fassbender in rolul celebrului fost CEO Apple, Steve Jobs. Desi nu multa lume a fost impresionata de aceasta prima prezentare a viitorului film, in lumea intreaga exista zeci de milioane de fani Steve Jobs care probabil vor dori sa il vada in cinematografe.

Acum daca premiera din Italia va avea loc pe data de 21 ianuarie 2016, la trei luni distanta de cea din SUA, ne putem asteptam ca in Romania lucrurile sa fie oarecum similare si lansarea sa fie intarziata. E greu de spus daca vom avea de asteptat pana in ianuarie 2015 pentru a vedea filmul Steve Jobs, sau el va ajunge in cinematografe in octombrie/noiembrie sau decembrie, dar nu putem face altceva decat sa asteptam.

Voi ce parere aveti despre primul trailer Steve Jobs si cat de interesati sunteti sa vedeti filmul ?