Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S – 2GB RAM DDR 4 si model cu minim 32...

iPhone 6S – 2GB RAM DDR 4 si model cu minim 32 GB pentru stocare

iPhone 6S 2GB RAM DDR 4, 32 GBiPhone 6S cu 2 GB RAM DDR 4, model de minim 32 GB si un nou panou de iluminare pentru ecran este pregatit de catre Apple pentru lansare in cursul acestui an, sau cel putin acestea sunt informatiile care vin din Asia in momentul de fata. Ca iPhone 6S va avea 2 GB RAM stiam inca din noiembrie anul trecut cand iPad Air 2 a venit cu aceste specificatii si era clar ca Apple va schimba hardware-ul iPhone-urilor, insa renuntarea la modelul de 16 GB este surprinzatoare, in timp ce implementarea unui nou tip de panou de iluminare pentru ecran nu ar trebui sa mai uimeasca pe cineva.

Pentru cei 2 GB RAM DDR 4 compania Apple intentioneaza sa efectueze comenzi de la Samsung si SK Hynix, partenerii traditionali pentru acest tip de componente dedicate iDevice-urilor, deocamdata fiind necunoscuta frecventa de lucru a lor. In ciuda acestui aspect, ne putem astepta la aproape o dublare a performantelor modulelor RAM folosite de catre Apple, iar asta deoarece acelasi lucru s-a intamplat si in cazul terminalelor Android.

iPhone 6S va avea 2 GB RAM DDR 4, minim 32 GB si un nou flash LED

Trecand mai departe, ajungem la faptul ca Apple va renunta la modelele de 16 GB, astfel ca iPhone 6S va fi disponibil in versiuni cu 32 GB, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, compania Apple urmand a folosi acelasi TLC-NAND flash care a generat foarte multe probleme pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Lasand aceste ain urma, ajungem din nou la Force Touch, aceasta functie fiind confirmata in toate zvonurile aparute pentru iPhone 6S, iar acesta nu face distinctie in vreun fel. Partea interesanta este ca Apple nu va creste pretul modelului de baza al iPhone 6S, in ciuda dublarii spatiului de stocare.

Partea noua legata de Force Touch in iPhone 6S sta in faptul ca de data aceasta zvonul ne spune ca in lipsa unor aplicatii cu functionalitate dedicata pentru el, experienta de utilizare nu va fi chiar atat de spectaculoasa. Apple va implementa in aplicatiile native suport pentru Force Touch cu optiuni noi de utilizare, insa cele terte le vor avea ceva mai tarziu si stim cu totii cat dureaza implementarea lor in general.

In final vorbim despre un nou tip de panou de iluminare pentru ecran care este cu 0.2mm mai subtire, facand iPhone 6S mai usor decat iPhone 6, iar pentru a nu afecta luminozitatea APple va implementa nu unul, ci doua sau trei panouri de iluminare pentru ecran.

Concluzionand, iPhone 6S ar putea fi prezentat in august, daca este sa dam crezare celor mai recente zvonuri, insa ramane de vazut care vor fi adevaratele planuri ale companiei Apple pentru noile sale terminale.

 • puiu

  Bănuiesc ca prețul v-a fi la fel cu iPhone 6 32gb?

 • iPhone 6 32 GB nu exista, deci va fi pretul iPhone 6 16 GB.

 • lucian84

  Cred ca este o afacere pentru câțiva ani (4 dacă nu mai mult ) acest 6s

 • Adioff

  Problema e ca la anul va iesi 7 si toata lumea il va dori , chiar daca nu va avea performante cu mult mai bune decat 6s . Dupa experienta de la 5s la 6 .

 • Gysel

  Scuze de off:
  Stie cineva ce pot sa fac ca de ceva timp dispare cite doua trei sute de mega din memorie.
  Adica in ultimile doua luni sau cam dus vreo 2 gb.
  Nu am luat nici o aplicatie noua sau vreo poza ori melodie.
  Any idea?

 • puiu

  Sorry zaone! Nu am știut! Totuși ar fi bun prețul!

 • IOSFanS’atât

  Era normal sa faca treaba asta,cand bagi in itunes telefonul iti arata ca memoria lui este de 12 Gb,sistemul de operare ocupa 4Gb,un sistem de… Se cam strica treaba la iphone din pacate..

 • amfetamin

  Era si cazul,fără supărare,nu văd de ce va mirați atâta. Si Galaxy S6 începe de la 32 gb. Cât naiba e diferența între 16 si 32 gb de flash pt Apple care ia niște milioane de bucăți,4-5$?? Ai avut zaone un articol mai demult pe tema asta,erau nu știu câți cenți/1gb.

 • Pingback: iPhone-urile cu 16 GB spatiu de stocare devin istorie | iDevice.ro()