Cum faci un Google Cardboard pentru realitate virtuala

Google cardboardCum faci un Google Cardboard pentru realitate virtuala este una dintre intrebarile pe care probabil vi le puneti dupa ce aplicatia Google Cardboard Viewer a fost lansata in App Store de catre compania Google. In imaginea alaturata aveti prezentat Google Cardboard, adica un obiect pe care il puteti crea in propria casa din carton si alte obiecte ieftine, care pot fi cumparate din aproape orice magazin, el permitandu-va sa experimentati realitatea virtuala fara a cheltui multi bani.

Proiectul Google Cardboard este explicat in detaliu in website-ul oficial al companiei Apple, iar tot acolo gasiti informatiile necesare pentru a asambla un asemenea obiect in propria casa, insa infograficul de mai jos va ofera o oarecare idee in legatura cu procesul. Practic va trebui sa taiati o cutie de carton intr-o anumita forma si sa ii atasati anumite obiecte adiacente pentru a forma un produs ce permite experimentarea realitatii virtuale.

cum fac Google Cardboard

 

Google Cardboard Viewer a fost special conceput pentru Google Cardboard si ofera posibilitatea de a experimenta realitatea virtuala inclusiv in diverse aplicatii terte ale App Store, insa asta pe masura ce ele vor fi disponibile. Google Cardboard este un proiect interesant, insa ramane de vazut cati oameni se vor chinui sa-si creeze asemenea obiecte in propriile case pentru a experimenta realitatea virtuala.

Din pacate aplicatia Cardboard nu este disponibila in Romania, insa probabil va fi lansata in zilele urmatoare.