McDonald’s: Noile cutii Happy Meal se transforma in casti de realitate virtuala

McDonald’s intra in randul companiilor care iau in serios realitatea virtuala, celebra companie americana creand o cutie speciala a Happy Meal care se transforma intr-o casca pentru realitate virtuala intr-un mod similar cu cel oferit de catre Google Cardboard.

Noua cutie Happy Meal a celor de la McDonald’s va fi oferita initial doar in Suedia, ea fiind gandita intr-un mod similar cu Google Cardboard, in interior aflandu-se o pereche de lentile care permit vizualizarea de aplicatii care au continut 3D, dar si de continut multimedia inregistrat la 360 de grade.

Happy Goggles se numeste noul Happy Meal care are cutia creata in acest mod, cei de la McDonald’s creand cutia special pentru copiii interesati sa incerce realitatea virtuala, insa in momentul de fata nu se stie daca produsul va fi disponibil si in alte zone de pe planeta.

Happy Googles va avea un pret de vanzare de doar 4.10 dolari in Suedia, deci vorbim despre cea mai ieftina casca pentru realitate virtuala vanduta undeva pe planeta, cei de la McDonald’s putand creste serios numarul utilizatorilor de obiecte de realitate virtuala.

In clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare a McDonald’s Happy Googles si a modului in care cutia se transforma intr-o casca pentru realitate virtuala, ideea in sine fiind extrem de interesanta si ar fi grozav daca ea ar fi oferita in alte zone de pe planeta.